Risen Plaatst 22 MWp in Oost-Europa

NINGBO, China, 12 mei 2016 /PRNewswire/ -- Risen Energy Co., Ltd, een wereldwijd toonaangevende Tier 1 leverancier van hoogwaardige fotovoltaïsche producten voor de opwekking van zonne-energie en van complete bedrijfsoplossingen voor energieopwekking, maakt vandaag bekend dat 22 MWp van Risen's Solar PV modules zijn geleverd aan de Republiek Belarus.

Deze betekenisvolle gebeurtenis maakt deel uit van een leveringsproject met LSG Group, dat zich toelegt op ontwerp en bouw van duurzame energiecentrales binnen en buiten Centraal- en Oost- Europa. Sinds 2000 hanteert LSG het principe "Volg de opdrachtgever", waardoor het bedrijf een gigantische hoeveelheid waardevolle data heeft verzameld over wat werkt, ten behoeve van zijn klanten, maar waardoor het ook specifiek kan kijken naar geldige gegevens voor levenscyclus-evaluatie wanneer een zakelijke kans zich voordoet. Voor Risen is het niet alleen een "pluim op de hoed" om geselecteerd te zijn voor dit project, tevens kan een nieuw land worden toegevoegd aan Risen's snel uitbreidende repertoire.

Dhr. Karl Goth, Managing Director van LSG beaamt: "Onze geloofwaardigheid is één van onze waardevolste immateriële activa; deuren worden geopend, er wordt winst gemaakt en concurrenten worden verslagen, en zoals u zult begrijpen willen wij deze status met groot elan verdedigen. Bij het selecteren van een leverancier graven wij diep, zowel in onze eigen kennis als die van hen, en we zullen niet verder gaan zonder gelijkwaardige capaciteiten en een potentieel aanvullend aanbod. Met Risen hebben wij een betrokken leverancier van oplossingen die aantoonbaar een groter voordeel levert bij total cost of ownership voor fotovoltaïsche (PV-) systemen, en als zodanig een perfecte match is voor onze strategische groei."

"Een nieuwe dag, een nieuw land," bevestigt ook dhr. Bypina Veerraju Chaudary, Chief Sales & Marketing Officer van Risen Energy, "maar nog belangrijker, een nieuwe geloofwaardige klant, die zich in detail heeft verdiept in Risen's techno-commerciële aanbod en heeft ontdekt dat onze geheime formule hogere cijfers voor klanttevredenheid oplevert, en winstmarges kan opstuwen naar nieuwe hoogten. Het spreekt voor zich dat deze kans voor ons beiden fantastisch nieuws is, en het is een grote eer voor ons dat we in konden gaan op de kritische analyse en deze hebben doorstaan."

Met iedere kans die zich presenteert, blijft Risen bedrijfsoplossingen op maat bedenken om de unieke omstandigheden die in deze sector voortdurend ontstaan telkens te accommoderen. Terug naar Risen: "Op het eerste gezicht denken veel afnemers dat ongeacht wat voor PV-module zij aanschaffen, deze aan hun verwachtingen binnen het project kan voldoen. Wij zijn ervan overtuigd dat men met deze benadering een wezenlijke kans mist om het volledige potentieel te benutten van zowel klant als eindgebruiker. Met dieper graven kan men grotere voordelen delven; dit zien wij steeds vaker gebeuren bij onze deskundige klanten."

Over Risen

Risen Energy is een wereldwijd toonaangevende Tier 1 leverancier met een "AAA" status van hoogwaardige fotovoltaïsche producten voor de opwekking van zonne-energie en van complete bedrijfsoplossingen voor energieopwekking. Opgericht in 2002 en beursgenoteerd sinds 2010, is het bedrijf een garantie op waarde genereren voor zelfgeselecteerde klanten wereldwijd. Techno-commercieel innoveren, onderstreept door geperfectioneerde kwaliteit en ondersteuning, omringt Risen's 'total Solar PV business solutions', welke behoren tot de krachtigste en meest kosteneffectieve oplossingen in deze sector. Aanwezig op de lokale markt en uitstekend door banken financierbaar zijn wij toegewijd en kundig in het bouwen van strategische, wederzijds vruchtbare partnerschappen, zodat wij gezamenlijk profiteren van de stijgende waarde van groene energie.


Risen Energy Co., Ltd


CONTACT: De heer Chaudary, Tel. +86-136-5647-3355, Email:chaudary@risenenergy.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234