Apptive eerste Ymonitor software reseller Nederland

Vanaf heden mag Apptive licenties voor Ymonitor verkopen in Nederland. Hiermee is Apptive de eerste Nederlandse reseller van deze software.

Ymonitor is een end-to-end monitoring softwarepakket waarmee het functioneren van applicaties 24/7 inzichtelijk wordt gemaakt. In de afgelopen jaren is Ymonitor verder doorontwikkeld en uitgebreid, waardoor het nu als zelfstandig softwareproduct door resellers verkocht kan worden. Tot op heden werd de software enkel verkocht door Ymor aan grootzakelijke klanten in Nederland. Als reseller zal Apptive het Nederlands midden- en kleinbedrijf bedienen.

Jeffrey Braam, founder en CEO van Apptive: "Het is een eer om de eerste reseller van dit product te zijn. Ymonitor heeft al vele grote ondernemingen geholpen om objectieve inzichten te verkrijgen in het presteren van hun IT. Voor de iets kleinere organisaties en Managed Service Providers is dat inzicht echter net zo relevant. Geheel of gedeeltelijk uitbesteden vraagt om transparante SLA's over de gehele keten. Ymonitor biedt dat inzicht."

Naast Ymonitor softwarelicenties zal ook de software van Ymor-partners door Apptive worden doorverkocht. Martin van den Berge, CEO Ymor: "Voor Ymor betekent dit weer een mooie nieuwe stap. Op deze manier kunnen we met Ymonitor ook andere markten bedienen waar we zelf niet op ingericht zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat Apptive dit op de juiste manier zal doen: het kennisniveau, de bereidheid en de passie voor IT bij Apptive, sluiten perfect aan bij die van Ymor."


Over Apptive

Apptive is IT performance specialist met een duidelijke visie: verbetering van IT begint bij inzicht in de ervaring van de eindgebruiker en de consequenties voor de bedrijfsvoering. Apptive verzorgt dit inzicht en relateert deze rechtstreeks aan de verschillende componenten van de onderliggende IT-keten. Hierdoor kunnen verbeteringen proactief, snel en efficiënt op de juiste plaats door de juiste partij worden doorgevoerd en problemen bij de kern worden opgelost. Zie ook www.apptive.nl.

Over Ymor

Ymor is dé onafhankelijke specialist op het gebied van IT Operations Analytics (ITOA). Door het samenbrengen van verschillende databronnen wordt diepgaand inzicht gecreëerd in de IT-omgeving waarmee IT uiteindelijk voorspelbaar wordt. Slimme software en specialistische services maken het mogelijk om proactief regie te voeren over IT met als resultaat maximale prestaties, beschikbaarheid, veiligheid en wendbaarheid.

Geplaatst in:

Ymor

plaats:
Nieuwegein
website:
http://www.apptive.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234