Kijkers kiezen zes finalisten Qmusics Vlogmeister

Gisteravond onthulden YouTubers de Ponkers de zes finalisten van Vlogmeister, de landelijke zoektocht van Qmusic naar het nieuwe vlogtalent van Nederland. Dankzij de stemmen van kijkers staan Michelle Potters, Salma Chafouk Idrissi, Mike Hoorman, Dylan Piet, Giorgio Verweij en Jordy van Lieshout nu in de finale. Op 8 juni zal bekend worden welk vlogtalent een jaar lang aan de slag gaat bij de radiozender.

De volledige jury van Vlogmeister, bestaande uit Dylan Haegens, Ponkers, Q-dj Marieke Elsinga en Eugène Hendrikx (Head of Talent DIVIMOVE) die nauw betrokken was bij de ontwikkeling van de carrière van onder andere Enzo Knol, selecteerden op dinsdag 10 mei Michelle Potters, Salma Chafouk Idrissi en Mike Hoorman als eerste drie favorieten uit de video-audities.

Fans kozen favorieten
Vanaf middernacht 00.00 uur tot 21.00 uur 's avonds konden luisteraars van Qmusic gister tijdens 'V-day' hun stem uitbrengen op hun favorieten. In de uitzending bij Q-dj Kai Merckx onthulden de Ponkers dat Dylan Piet, Giorgio Verweij en Jordy van Lieshout zijn gekozen door de luisteraars. Hiermee zijn de zes finalisten van Vlogmeister bekend.

Challenges voor finalisten
Van 17 mei tot en met 7 juni gaan de finalisten elkaar uitdagen om de beste video's te maken tijdens zogeheten challenges. Luisteraars kunnen stemmen door de video's van hun favoriet te bekijken, want elke 'view' telt als één stem. Met een landelijke campagne waarin de zes finalisten centraal staan, roept Qmusic iedereen op zijn stem uit te brengen. Uit de drie finalisten met de meeste views zal de jury op 8 juni de winnaar bekendmaken.

Bekijk hier de bekendmaking van de zes finalisten.
https://www.youtube.com/watch?v=fNiao-0iQGs

REGINE CROBACH
PERS & PR COÖRDINATOR
T +31 (0) 20 79 70 512
E regine.crobach@qmusic.nl

Qmusic Nederland

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234