De voormalige Senior VP of Engineering van ExaGrid komt terug bij het bedrijf

Yee-ching Chao stuurt de uitvoering van de productstrategie aan, versnelde en blijvende stijging in de markt naar een hoger bedrijfsniveauWESTBOROUGH, Massachusetts, 11 mei 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van disk-gebaseerde back-upopslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met datadeduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/], kondigde vandaag aan dat Yee-ching Chao, de voormalige Senior Vice President of Engineering van ExaGrid, terug is bij het bedrijf in dezelfde functie.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

Yee-ching werkte eerder zes jaar lang bij ExaGrid. Hij heeft de afgelopen twee jaar bij Amazon in Seattle, Washington gewerkt en komt nu weer terug bij ExaGrid. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van productontwikkeling en management en heeft eerder belangrijke functies vervuld bij Netezza, Charles River Development en Siebel Systems.

"Het engineeringteam van ExaGrid is onverdeeld gericht op een uitmuntend product en technologische innovatie. Ik kijk ernaar uit opnieuw leiding te geven aan de productontwikkeling, terwijl ExaGrid blijft stijgen in de markt, richting grotere zakelijke omgevingen", zei Yee-ching.

Bill Andrews, President en CEO van ExaGrid, zei: "Wij verwelkomen Yee-ching opnieuw om wederom onze technische inspanningen aan te drijven. Met zijn diepgaande kennis van onze technologie, productstrategie en organisatie brengt hij een unieke kracht in ons bedrijf, samen met een inzicht en expertise die maar weinig mensen bezitten."

ExaGrid blijft stijgen in de markt, naar grotere accounts, met de vrijgave eerder dit jaar van haar grootste installatie - de EX40000E, die een volledige back-up van 1 petabyte kan opnemen met een snelheid van 200TB per uur; dat is drie keer zo snel als de dichtstbijzijnde concurrent. Met haar unieke landing zone zorgt ExaGrid voor hersteloperaties en VM-boots die vijf tot tien keer sneller zijn dan enige andere leverancier van back-upopslag met datadepublicatie. De unieke landing zone slaat de meest recente back-ups op in volledige niet-gededupliceerde vorm, voor herstel, terugdraaien en VM-boots, die tot tien keer sneller zijn dan inline deduplicatie-apparaten, zoals dat van EMC Data Domain, dat alleen gededupliceerde data opslaat. Met de landing zone van ExaGrid kan een VM-boot in seconden tot enkele minuten worden uitgevoerd, en niet in uren, zoals bij apparaten die alleen gededupliceerde data opslaan.

Over ExaGrid

Organisaties komen bij ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat deduplicatie zo heeft geïmplementeerd dat alle problemen die verbonden zijn aan backup-opslag worden verholpen. De unieke landing zone en scale-out architectuur van ExaGrid zorgt voor de snelst mogelijke back-up - hetgeen resulteert in het kortst mogelijke vaste back-upvenster, de snelst mogelijke lokale hersteloperaties, de snelste offsite tape-kopieën en directe VM-hersteloperaties, terwijl de lengte van het back-upvenster permanent wordt gerepareerd, en dit alles met lagere initiële en lopende kosten. Kom te weten hoe u zonder stress back-ups verzorgt op www.exagrid of maakt contact met ons via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hier hoe klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-upoperaties permanent hebben hersteld.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contactpersoon Media:Christine MurphyExaGridcmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]+1-508-898-2872 x248Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234