Nieuwe webwinkel Knaldeals.com wijst de bezoeker eenvoudig de weg

Lichtenvoorde, 20160511 -- Sinds woensdag 4 mei presenteert Knaldeals.com een gloednieuwe webwinkel. Naast een modern design en technische optimalisaties beschikt de webshop over een sterk verbeterde navigatiestructuur. Hierdoor verwacht het bedrijf dat bezoekers nog makkelijker hun weg kunnen vinden.

Gebruikersgemak

De webshop is volledig responsive. Dat wil zeggen dat het formaat zich aanpast aan alle formaten tablets en smartphones. Een slimme navigatiestructuur wijst de bezoeker eenvoudig de weg binnen Knaldeals.com. Om de snelheid en gebruiksvriendelijkheid zo hoog mogelijk te houden is gekozen voor een code-clean geschreven webshop.

Marketing / e-commerce manager Kayo Klein Obbink is bijzonder enthousiast: "Er is tot in detail aandacht besteed aan het nieuwe design, zodat onze huidige en nieuwe klanten het meest optimale gebruikersgemak ervaren. Een accessoire voor je toestel bestellen op Knaldeals.com moet snel, eenvoudig en intuïtief zijn. Het nieuwe design voldoet perfect aan deze voorwaarden."

Alle leeftijden

Met de nieuwe webwinkel hoopt Knaldeals.com bezoekers uit alle leeftijdscategorieën aan te spreken. Prijzen blijven onverminderd laag en de service hoog. Klein Obbink: "Iedereen die een accessoire zoekt voor zijn/haar smartphone, tablet of smartwatch moet bij Knaldeals.com kunnen slagen."

Over Knaldeals.com

Knaldeals.com is met meer dan 350.000 vaste klanten één van de grootste telecomaccessoire webshops van Nederland. De webshop bestaat ruim drie jaar en beschikt over meer dan 15 jaar inkoopervaring op het gebied van telecomaccessoires. Knaldeals.com staat op nummer 190 van de laatste Twinkle100 editie en realiseert een score van 9,3 uit ruim 4000 beoordelingen. 98% van de klanten beveelt Knaldeals.com aan.

Knaldeals.com

plaats:
Lichtenvoorde
website:
https://www.knaldeals.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234