Bruna pakt fors uit met schoolcampagne

Twee pop-up stores, veel meer vloeroppervlakte in bestaande winkels en een totaal-assortiment van kaftpapier tot Eastpak-rugzakken. Bij Bruna is het aanbod van schoolartikelen groter dan ooit, nu de markt daarvoor openligt door het wegvallen van marktleider V&D. Deze week start de campagne van Bruna onder het motto: 'HiSchool, de plek voor alle schoolspullen'.

Alle winkels van de keten vullen zich de komende tijd met een enorme hoeveelheid schoolartikelen, die voor het eerst ook op bruna.nl te koop zijn. Daarnaast opent Bruna tijdelijk twee extra winkels in Utrecht en Eindhoven, die helemaal in het teken staan van de schoolcampagne. Daar shoppen biedt jongeren een belevenis, met speciale signeersessies, bezoeken van bekende vloggers, videoschermen, toffe muziek en zelfs jonge DJ's die live in de zaak draaien.

Algemeen Directeur van Bruna Fred Zeegers: "Wie is er niet opgegroeid met de Schoolcampus van V&D? Nu het warenhuis failliet is, is een gat in de markt ontstaan waar wij op inspringen. Dat is geweldig voor de klant omdat die weer een plek heeft waar hij of zij alles in een keer kan aanschaffen. Maar het is ook goed voor onze winkels omdat die de kans hebben een nog groter marktaandeel te veroveren."

Bruna is al sinds jaar en dag een van de grootste aanbieders van schoolartikelen, mede door een sterke combinatie van A-merken en het private label. Dit jaar kan de keten daar nog een schepje bovenop doen door samenwerkingen met verschillende leveranciers, zowel op landelijk als op lokaal niveau. Zo kunnen scholieren profiteren van mooie aanbiedingen gedurende de hele campagne, die loopt tot en met week 35.

Deze week vullen de winkels zich voor HiSchool met agenda's, waarvan Bruna traditioneel topverkoper is. Het huismerk, dat een goede kwaliteit biedt voor een scherpe prijs, is al jaren populair. Daarnaast heeft de keten de agenda's van alle grote merken in huis, die van YouTube is zelfs exclusief verkrijgbaar bij Bruna.

Geplaatst in:

Bruna BV

plaats:
Houten
website:
http://www.bruna.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234