Rubbermaid Commercial Products® presenteert innovatieportefeuille

Schoonmaakproducten en toiletvoorzieningen superieur en duurzaam op de 2016 ISSA/INTERCLEAN (®) AmsterdamAMSTERDAM, 11 mei 2016 /PRNewswire/ -- Rubbermaid Commercial Products(®) (RCP) presenteert haar innovatieportefeuille aan schoonmaakproducten en toiletvoorzieningen op de 2016 ISSA/INTERCLEAN handelsbeurs in Amsterdam. Deze pionerende producten bekronen de consequente inspanning die RCP heeft geleverd om in 2016 in de categorie schoonmaakproducten en toiletvoorzieningen nieuwe ontwerpen en baanbrekende producten aan te bieden.

Rubbermaid's Lumecel(TM) Technology bestaat uit een platform van dispensers die zijn ontworpen om de gebruikersproductiviteit te verbeteren, de operationele kosten te verlagen en een milieuvriendelijk alternatief te bieden voor dispensersystemen die op alkalinebatterijen werken. De Microburst(®) 3000 Aersolo Air Care Dispenser werd genomineerd voor de Amsterdam Innovation Award, die op 10 mei op de beurs wordt aangekondigd.

"Dit batterijloze, aerosolverspreidende mechanisme slaat energie die wordt opgewekt door omgevingslicht op, en dat geeft ons een energie-efficiënt en zeer productief systeem," aldus Samir Jhaveri, Directeur Toiletvoorzieningen van RCP. "Dit systeem maakt de kosten van het vervangen en het inzamelen na gebruik van traditionele batterijen overbodig. Rubbermaid Commercial Products levert een authentiek duurzaam platform en draagt bij aan de bescherming van het milieu en de vermindering van de hoeveel afval die wordt gestort."

Buiten de Lumecel Technology, presenteert RCP dit jaar op de beurs ook de Slim Jim(®), Slim Jim(®) Step-On, en BRUTE(®) huisvuilcontainers; HYGEN(TM) & Professional Microfiber System, een schoonmaakoplossing ontworpen om nog schoner te maken, voor verhoogde veiligheid en voldoening; toiletvoorzieningen waaronder TCell 2.0, Lumecel Auto Foam Soap Dispenser, Lumecel autojanitor en autocleaner; Executive Series(TM) Quick Cart en X-Cart.

RCP staat gedurende de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam iedere dag van 10.00 - 17.00 u., en op vrijdag 13 mei van 10.00 - 16.00 u., op Stand #11.021.

Over Rubbermaid Commercial Products

Rubbermaid Commercial Products (RCP), dat is gevestigd in Huntersville in de V.S., is een fabrikant van innovatieve, oplossingen voor commerciële en institutionele markten wereldwijd. RCP verricht al sinds 1968 baanbrekend werk op het gebied van technologie en systeemoplossingen in de categorieën catering, sanitair onderhoud, afvalbehandeling, materiaaltransport, sanitaire producten voor gebruik buitenshuis en veiligheidsproducten. RCP, een ISO 9001:2000 fabrikant, maakt deel uit van de toonaangevende mondiale merkenportefeuille van Newell Brands en blijft innovatieve producten ontwikkelen. Zie rubbermaidcommercial.com. [http://www.rubbermaidcommercial.com/rcp/home.jsp]


Rubbermaid Commercial Products


CONTACT: Heleen Jansen, Cohn & Wolfe Amsterdam,Heleen.Jansen@cohnwolfe.nl, +31 (0)20 67 68 666


Web site: http://www.rubbermaidcommercial.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234