Bruce Wardinski, bestuursvoorzitter en CEO van Playa Hotels & Resorts, is spreker tijdens de CHRIS/HOLA-conferenties van 2016

FT. LAUDERDALE, Florida, 10 mei 2016 /PRNewswire/ -- Dankzij een groeiend aanbod van meermaals bekroonde resorts en twee nieuwe locaties die alleen al in het afgelopen jaar zijn geopend is Playa Hotels & Resorts [http://www.playaresorts.com/] inmiddels een van de snelst groeiende en meest gewaardeerde bedrijven in de toerismesector. Het bedrijf is net als veel andere toonaangevende toerismespecialisten en beleggers te vinden op de CHRIS- (Caribbean Hotel & Resort Investment Summit) en HOLA-conferenties (Hotel Opportunities Latin America) van dit jaar, die van 10-13 mei worden georganiseerd in het JW Marriott Marquis in Miami.

De bestuursleden van Playa Hotels & Resorts, Bruce Wardinski, bestuursvoorzitter en Chief Executive Officer, en Fernando Mulet, vicepresident van Overnames en Ontwikkeling, verzorgen presentaties gericht op nieuwe trends, wereldwijde problemen en kansen en hun invloed op de toerismesector. Wardinski en Mulet zijn de belangrijkste sprekers tijdens de volgende sessies:

CHRISThe View from the Boardroom (een kijkje in de raadzaal) (11 mei: 8:45 - 10:30) Bruce WardinskiCaribbean Capital Roundtables (rondetafelgesprekken over Caribisch kapitaal) (10 mei: 16:45 - 18:00) Fernando Mulet

HOLAAcquisitions - How to Get the Deal Done (overnames: deals sluiten) (12 mei: 12:20 - 13:00) Fernando MuletThe View from the Boardroom (een kijkje in de raadzaal) (13 mei: 10:00 - 11:00) Bruce WardinskiCasas de Capital's Equity Session A (vermogenssessie van Casas de Capital A) (13 mei: 11:10 - 11:50) Fernando Mulet

De betrokkenheid van Wardinski en Mulet bij en hun inzet voor de conferenties gaat ver voorbij de panels. Wardinski is onderdeel van de Rising Star Judging Committee voor CHRIS en Mulet is onderdeel van de Program Planning Committee voor beide conferenties.

"Het is een eer voor ons om onderdeel uit te maken van deze conferenties. We zijn dankbaar voor de kans om onze perspectieven en kennis te delen over de ontwikkeling in Latijns-Amerika met de afgevaardigden van CHRIS en HOLA," aldus Mulet. "Deze conferenties zijn een cruciaal platform voor het versterken van de aanwezigheid van Playa Hotels & Resorts in twee van onze belangrijkste markten."

Over Playa Hotels & Resorts

Playa is een toonaangevende eigenaar, uitbater en ontwikkelaar van all-inclusive strandresorts. Playa Resorts Management is de operationele beheercomponent van de organisatie. Playa's portfolio bestaat uit 14 vooraanstaande hotels met in totaal 6142 kamers aan prachtige stranden in Mexico, de Dominicaanse Republiek en Jamaica. Playa bezit en beheert Hyatt Zilara en Hyatt Ziva Cancun, Hyatt Zilara en Hyatt Ziva in Rose Hall Jamaica, Hyatt Ziva Puerto Vallarta en Hyatt Ziva Los Cabos. Het bedrijf is ook eigenaar en uitbater van 3 resorts onder de merken van Playa, The ROYAL en Gran, evenals 5 resorts in Mexico en de Dominicaanse Republiek die worden beheerd door een extern bedrijf. In het kader van een overeenkomst met een partner van Hyatt Hotels Corporation maakt Playa werk van de overname of ontwikkeling van nieuwe, all-inclusive resorts onder twee all-inclusive merken van Hyatt: Hyatt Ziva en Hyatt Zilara. Playa zal ook bepaalde rechten hebben om all-inclusive resorts van Hyatt in vijf Latijns-Amerikaanse en Caribische landen uit te baten. Ga voor meer informatie naar: www.playaresorts.com [http://www.playaresorts.com/].

CONTACT VOOR DE PERS:Amy Sedeñoamy.sedeno@playaresorts.com [mailto:amy.sedeno@playaresorts.com] 305.677.3904Playa Hotels & Resorts


Web site: http://www.playaresorts.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234