Juridisch Loket en WegWijZer samen onder één dak

Wethouder Marianne Smitmans-Burhenne gaf op dinsdag 10 mei het startsein voor de nieuwe samenwerking tussen het Juridisch Loket en de WegWijZer. De inwoners van Roermond en omstreken kunnen aan de Godsweerdersingel 27 nu niet alleen terecht voor een antwoord op hun juridische vraag maar ook met vragen over wonen, welzijn, zorg en financiën.

Door het onthullen van een plaquette met de logo's van de WegWijZer en het Juridisch Loket, gaf wethouder Marianne Smitmans-Burhenne het startsein voor een hechtere samenwerking. Door de kennis van beide maatschappelijk betrokken instanties te bundelen onder een dak wordt iedereen nog beter geholpen.

De samenwerking tussen het Juridisch Loket en de WegWijZer bestaat al langer. Toen de WegWijZer door verhuizingen op zoek was naar een nieuwe locatie werd ook hierin de samenwerking gevonden. In het Juridisch Loket aan de Godsweerdersingel 27 in Roermond is ruimte gemaakt voor een locatie van de WegWijZer.
Jan Albert Waal, Algemeen Directeur van het Juridisch Loket: "Wij zijn verheugd met deze samenwerking. Beide organisaties vullen elkaar perfect aan. Onze klanten merken hiervan het voordeel." Inwoners van Roermond en omstreken kunnen nu niet alleen met hun juridische vragen maar met vragen over wonen, welzijn, zorg en financiën terecht op een adres in het centrum tegenover het station.

Spreekuren op de Godsweerdersingel 27
Maandag 9.00-12.00 uur de WegWijZer
Dinsdag 9.00-12.00 uur de WegWijZer
Woensdag 14.00-16.00 uur het Juridisch Loket
Overige werkdagen en tijden op afspraak.

De WegWijZer
De WegWijZer helpt iedereen met vragen over wonen, welzijn, zorg en financiën. Het is een initiatief van Wel.kom en Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg. Het is ook mogelijk om één van de andere locaties van de WegWijZer te bezoeken aan de Donderbergweg 47 en de Bredeweg 239d in Roermond. Website: www.wegwijzerroermond.nl

Het Juridisch Loket
Het Juridisch Loket geeft gratis eerste hulp bij juridische vragen. Deze vragen gaan bijvoorbeeld over ontslag, contracten, echtscheiding alimentatie, huren, buren en nog meer. Het Juridisch Loket helpt vooruit. Website: www.juridischloket.nl

Geplaatst in:

Het Juridisch Loket

plaats:
Roermond
website:
http://www.juridischloket.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234