ExaGrid, toonaangevend leverancier van back-upopslag op schijf, kondigt partnerschap aan met Nimble Storage

Samenwerking is reactie op vraag naar best-of-breed-producten voor alomvattende oplossing voor dataopslagWESTBOROUGH, Massachusetts, 10 mei 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van back-upopslag op schijf [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met datadeduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/], heeft vandaag bekend gemaakt dat het de handen ineen heeft geslagen met Nimble Storage [https://www.nimblestorage.com/], de leider op het gebied van Predictive Flash-opslag om verschillende go-to-market-programma's te ontwikkelen en leveren.

Deze samenwerking levert een alomvattende opslagoplossing op die volledig voldoet aan de opslagbehoeften van organisaties. De producten van ExaGrid zijn back-upopslagapparaten aan de doelkant om back-ups langere tijd te bewaren, normaal gesproken vier weken of meer. Nimble levert primaire, archief- en back-upopslag voor kortere opslagperioden. Organisaties die zowel met ExaGrid als Nimble werken, profiteren van de prijs en prestaties van deze next-generation producten ten opzichte van de bestaande oplossingen die uitsluitend eerdere generaties opslagproducten kunnen bieden.

"ExaGrid krijgt steeds weer de vraag van resellers die de beste oplossingen willen verkopen, of wat zij noemen het 'triumviraat' van next-generation producten", aldus Bill Andrews, CEO van ExaGrid. "Dit omvat Nimble voor primaire opslag, Veeam voor back-upsoftware en ExaGrid voor back-upopslag. We krijgen een recordaantal aanvragen van resellers voor gecombineerde evenementen met deze drie bedrijven."

"Klanten met Nimble Storage kunnen zeer efficiënte momentopnamen creëren om de complexiteit die gepaard gaat met traditionele back-up te verminderen", zegt Dan Leary, vicepresident ontwikkeling, oplossing en samenwerking bij Nimble Storage. "De gecombineerde oplossingen worden ontwikkeld om klanten te voorzien van een alomvattend databeschermingspakket waarbij de snelheid en efficiency van Nimble-momentopnamen worden gekoppeld aan de back-up- en archiefoplossingen voor de lange termijn van ExaGrid."

ExaGrid en Nimble groeien snel en worden regelmatig bevestigd en erkend door analisten en deskundigen uit de sector. Gartner positioneerde ExaGrid als de enige 'visionair' in zijn Magic Quadrant for Deduplication Backup Target Appliances( 1) van 2015 en onlangs werd ExaGrid bekroond door het tijdschrift Storage/Searchstorage.com als product van het jaar, back-upopslag. ExaGrid werd uitgeroepen tot het meest waardevolle product door Computer Technology Review en ontving daarnaast de Return on Instestment-award van Network Computing.

Nimble Storage werd in de Gartner Magic Quadrant van 2015 genoemd vanwege de General-Purpose Disk Arrays(2) en werd eerder al twee achtereenvolgende jaren door Gartner gepositioneerd als een visionair in de Magic Quadrant in dezelfde categorie. Het rapport analyseert leveranciers van middensegment-, hoogwaardige en netwerkverbonden opslagsystemen en hybride arrays. Meer dan 7500 klanten hebben het Nimble Predictive Flash Platform al ingezet in meer dan 50 landen. Het Predictive Flash Platform combineert de prestaties van flash-opslag met voorspellende analyses om hindernissen voor datasnelheid die worden veroorzaakt door complexe IT-infrastructuur te voorspellen en voorkomen. Nimble-klanten ervaren hoge prestaties, onafgebroken beschikbaarheid en cloudachtige flexibiliteit die cruciale bedrijfsprocessen versnellen.

ExaGrid biedt second-generation back-upopslag met adaptieve datadeduplicatie, een unieke landingszone en een gedifferentieerde, opgeschaalde opslagarchitectuur. In tegenstelling hiermee voeren first-generation apparaten deduplicatie inline uit en hebben ze een opschaalbare architectuur die gededupliceerde data weliswaar efficiënt opslaat, maar back-ups, herstel en VM-boots vertraagt. De aanpak van ExaGrid zorgt voor snellere back-ups door de uitvoering van deduplicatie nadat back-ups op schijf worden geplaatst. ExaGrid bewaart de meest recente niet-gededupliceerde back-ups in een landingszone voor snel herstel en VM-boots en slaat gededupliceerde retentiedata op in diens opslagplaats. Vanwege ExaGrids opgeschaalde architectuur die computercapaciteit toevoegt, blijft de back-upperiode een vast lengte, ook wanneer de hoeveelheid data toeneemt.

Tweet dit [http://ctt.ec/e3f61]: .@ExaGrid kondigt partnerschap aan met @Nimble voor alomvattende oplossing voor dataopslag

Over ExaGrid Organisaties komen naar ons toe omdat wij het enige bedrijf zijn dat deduplicatie zodanig heeft geïmplementeerd dat alle uitdagingen van back-upopslag worden overwonnen. ExaGrids unieke landingszone en opgeschaalde architectuur leveren de snelste back-up en dat resulteert in de kortste, vaste back-upperiode, het snelste lokale herstel, de snelste externe kopieën en direct VM-herstel zonder de verlenging van de vaste back-upperiode, en dit alles met lagere opstartkosten en lagere algehele kosten. Ga naar www.exagrid.com [http://www.exagrid.com/] of volg ons op LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems] en ontdek hoe u de stress van back-ups kunt verminderen. Lees hoe ExaGrid-klanten [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-up voorgoed hebben geregeld.

Disclaimer: Gartner doet geen aanbevelingen voor een specifieke leverancier, product of dienst afgebeeld in onze onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste scores of een andere aanduiding. De Gartner-onderzoekspublicaties bestaan uit de meningen van de Gartner-onderzoeksorganisatie en kunnen niet als feiten worden beschouwd. Gartner geeft geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende dit onderzoek, ook niet over de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel.

(1) Gartner 'Magic Quadrant for Deduplication Backup Target Appliances' door Pushan Rinnen, Dave Russell en Robert Rhame, 25 september 2015.

(2 )Gartner 'Magic Quadrant for General-Purpose Disk Arrays Magic Quadrant', geschreven door Stanley Zaffos, Roger W. Cox, Valdis Filks, en Santhosh Rao 21 oktober 2015.

ExaGrid is een gedeponeerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Mediacontact:Christine MurphyExaGridcmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]+1 508 898 2872 ext. 248


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234