MindTree gepositioneerd als een leider voor digitale diensten door Zinnov

BANGALORE en WARREN, New Jersey, May 10, 2016 /PRNewswire/ --

Uitgebreide analyse mat de schaal en digitale bekwaamheid van het bedrijf     

MindTree  [http://www.mindtree.com ] , een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale transformatie en IT, is uitgeroepen tot een leider in 'Zinnov Zones for Digital Services [http://www.slideshare.net/zinnov/zinnov-zones-for-digital-technology-services ] '. Deze uitgebreide analyse beoordeelde bedrijven op digitale bekwaamheid, waaronder de breedte van het dienstenaanbod, benutting van het ecosysteem, talent, eigen middelen, nieuwe modellen voor engagement, terwijl ook de schaal, het klantenbestand en de product engineering mogelijkheden in overweging werden genomen.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203)Zinnov heeft Mindtree opgenomen in de algemene leiderschapszone in haar wereldwijde studie van digitale dienstverleners. De studie evalueerde specifieke servicelijnen waar Mindtree erkend is als leider in digitale consulting en transformatie, ontwerp en ervaring, digitale platformintegratie en gegevensbeheer en -analyse. Deze positionering versterkt het vermogen van Mindtree om een ​​holistische digitale transformatie te leveren die vier belangrijke aspecten integreert: creatie van aantrekkelijke klantervaringen, digitalisering van de back-end waardeketen, ontwikkeling van detectie- en responsanalyse en vormgeving van de evolutie van innovatieve bedrijfsmodellen. De recente overnames van Magnet 360 [http://www.magnet360.com ], Bluefin Solutions [http://www.bluefinsolutions.com ] en Relational Solutions [http://www.relationalsolutions.com ] door Mindtree hebben de digitale mogelijkheden verder versterkt en bijgedragen aan de sterke score.

"Aanzienlijke digitale mogelijkheden en een sterk ecosysteem van partners hebben Mindtree in staat gesteld om op grote schaal en met succes complexe projecten uit te voeren op de gebieden van digitale enablement en digitale transformatie voor ondernemingen, " aldus Praveen Bhadada, Partner en wereldwijd hoofd Digital Transformation Practice bij Zinnov. "Hun sterke product engineering basis in combinatie met een uitgebreid portfolio van digitale mogelijkheden in verschillende bedrijfstakken heeft het bedrijf een stevige positie in de leiderschapszone bezorgd."

"Bedrijven zijn op zoek naar zakelijke transformatie die geleid wordt door Digitaal, aangezien de mobiele technologie, sociale media en cloud computing de huidige bedrijfsmodellen in toenemende mate verstoren," verklaarde Radha R., EVP en hoofd Digital Business bij Mindtree. "We zijn trots op deze bevestiging van onze capaciteiten. Onze domeinexpertise, technologische diepgang en gedifferentieerd aanbod positioneren ons als een collaboratieve digitale ankerpartner voor klanten in hun traject om van Digitaal een werkelijkheid te maken."

Aanvullende bronnen  

Zinnov Zones for Digital Services [http://www.mindtree.com/zinnov-digital-services-ratings ]

Over Zinnov: Zinnov - wat wil zeggen Zeal in Innovation - werd opgericht in 2002. Het is een toonaangevend adviesbureau voor globalisering en marktuitbreiding, gespecialiseerd op gebieden zoals digitale transformatie, wereldwijde inkoop, uitbreiding in opkomende markten, optimalisering van menselijk kapitaal, kleine en middelgrote bedrijven, innovatie, cloud computing en ondernemingsmobiliteit. Zinnov biedt adviesdiensten aan wereldwijde leiders in het bedrijfsleven en technologie en werkt samen met hen om heersende organisatorische uitdagingen aan te pakken door het analyseren van de veranderende dynamiek, het verbeteren van de prestaties en het opbouwen van institutionele capaciteit. De aan haar klanten geleverde diensten via geavanceerde redenering en analytische technieken, bieden oplossingen die bijdragen aan de integratie van de organisatorische visie, bedrijfsdefinitie en processen.

Bezoek ons op http://www.zinnov.com. Neem voor het aanvragen van informatie contact op met Jaya Shukla op jaya@zinnov.com .

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologiediensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree werd 'digitaal geboren' ('Born Digital') en heeft een flexibele, gezamenlijke aanpak voor het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur- en applicatiebeheer bij het optimaliseren van uw IT in een strategische troef. Of u nu wilt dat uw bedrijf gedifferentieerder wordt, zakelijke functies opnieuw dient uit te vinden of de omzetgroei moet versnellen, wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.


 
Neem voor meer informatie contact op met: 
India 
Priyanka Waghre 
Mindtree 
+91-98867 29295 
Priyanka.Waghre@mindtree.com   
Verenigde Staten 
Andrea Dunbeck 
Matter Communications 
978-518-4555 
adunbeck@matternow.com 
Europa 
Kiran Farooque 
PPR Worldwide 
+44 0 207 300 6181 
Kiran.Farooque@pprww.com  Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234