Clifford Chance benoemt drie counsels in Amsterdam

Internationaal advocatenkantoor Clifford Chance heeft per 1 mei 2016 drie counsels benoemd in Amsterdam. Mirjam van der Kaay, Folko de Vries en David Woolmer zijn actief in de Banking & Finance-praktijk van Clifford Chance Amsterdam.De Amsterdamse Banking & Finance-praktijk bestaat uit 55 advocaten onder wie zeven partners en acht counsels.

Jeroen Ouwehand, Managing Partner van Clifford Chance Amsterdam: "We zijn heel trots op de benoeming van Mirjam, Folko en David, alle drie zeer toegewijde en getalenteerde advocaten die op hun vakgebied het verschil maken.''

Mirjam van der Kaay (34) legt zich toe op het adviseren van zowel kredietverstrekkers als -nemers op het gebied van overnamefinanciering, herstructureringen, en algemene kredietverstrekking. Zij heeft een belangrijke rol gespeeld in verschillende prominente private-equityinvesteringen en herstructureringen, waaronder Imtech en Heiploeg.

Folko de Vries (35) legt zich toe op overnamefinanciering en algemene kredietverstrekking. Hij heeft onder meer aan belangrijke openbare biedingen meegewerkt, waaronder D.E Master Blenders, HES, Koninklijke Ten Cate en Ziggo, evenals aan private overnamefinancieringen. De Vries adviseert zowel kredietverstrekkers als -nemers. Ook heeft hij ervaring met de herstructurering en ontbinding van financiële instellingen

David Woolmer (41) is een Engelse advocaat die zich met name richt op exportkredietfinanciering, projectfinanciering en overnamefinanciering. Hij heeft ruime ervaring met het adviseren van zowel kredietverstrekkers als -nemers in de bank-, private equity- en olie- en gassectoren.

Geplaatst in:

Clifford Chance behaalde het hoogste aantal Band 1 cross-border noteringen van alle advocatenkantoren in de Chambers Global 2016 Directory. Deze onafhankelijke analyse beoordeelt advocatenkantoren op juridische capaciteiten, professioneel gedrag, dienstverlening en commercieel bewustzijn. De Band 1 noteringen vormen een erkenning van de breedte van de expertise en de consistentie van de kwaliteit van Clifford Chance in de wereldwijde markten.

Mediacontact
Jeroen de Bruin
Senior Marketing & Communications Manager
T +31207119273
M +31621517106
E jeroen.debruin@cliffordchance.com
www.cliffordchance.com

Clifford Chance

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.cliffordchance.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234