Steve Czech werft ruim $ 1,7 miljard voor Fonds III - Beheerd vermogen van de onderneming bij benadering $ 4,3 miljard geïnvesteerd kapitaal en verplichtingen

OLD GREENWICH, Connecticut, 9 mei 2016 /PRNewswire/ -- Czech Asset Management, L.P. ( "Czech") kondigde vandaag de definitieve sluiting van het derde directe leningsfonds complex ( "SJC III") met een totaal aan verplichtingen van ruim $ 1,7 miljard, meer dan de doelstelling van $ 1,5 miljard. Alle fondsen die in SJC III zijn geworven zijn afkomstig van bestaande investeerders of via referenties van bestaande investeerders en de tijd tussen de eerste en de definitieve sluiting was ongeveer 100 dagen. SJC III is het derde miljard-plus dollar direct leningsfonds dat door Czech in de afgelopen zes jaar is geworven. Czech beheert nu ongeveer $ 4,3 miljard aan direct geleend kapitaal en investeringsverplichtingen in aanvulling op een aanzienlijke co-investeringscapaciteit.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20131125/NE22946 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20131125/NE22946]

De directe lening strategie van SJC III richt zich op het bieden van preferentieel beveiligde leningen met een onderhandse variabele rente, voornamelijk aan middelgrote Amerikaanse bedrijven die een jaaromzet genereren van $ 75,0 tot $ 500,0 miljoen en meer, en jaarlijkse inkomsten genereren voor aftrek van interest, belastingen, afschrijvingen op activa en afschrijvingen op leningen en goodwill van $ 7,5 tot $ 50,0 miljoen en meer. Tot op heden heeft SJC III ongeveer $ 215,0 miljoen geïnvesteerd. De wereldwijde beleggersbasis van Czech bestaat uit publieke en private pensioenfondsen, nalatenschappen, stichtingen, Taft-Hartley plannen, familiekantoren en vermogende particulieren.

Volgens Steve Czech, Managing Partner en Chief Investment Officer, "We zijn onze investeerders erg dankbaar voor hun vertrouwen. De derde succesvolle fondswerving van Czech benadrukt wat er mogelijk is als beleggers een geweldig product, mensen, processen, prestaties en transparantie wordt aangeboden."

Over Czech Asset Management, LP. Czech beheert ongeveer $ 4,3 miljard aan toegezegd kapitaal en een aanzienlijke co-investering capaciteit. Het is een bedrijf voor directe leningen, gevestigd in Old Greenwich, Connecticut, welke zich bezighoudt met het verstrekken van onderhandse, op activa en geldstroom gebaseerde, eerste en tweede pandrecht preferentiële beveiligde leningen met een variabele rente, voornamelijk aan Amerikaanse middelgrote bedrijven die een jaaromzet genereren van $ 75,0 miljoen tot $ 500,0 miljoen en meer, en die jaarlijkse inkomsten voor aftrek van interest, belastingen, afschrijvingen op activa en afschrijvingen op leningen en goodwill van $ 7,5 tot $ 50,0 miljoen en meer genereren.

Over Stephen J. Czech: Steve Czech heeft een ervaring van meer dan 27 jaar met krediet en bedrijfsfinanciering en een lange staat van dienst bij het opzetten en leiden van directe leningen kredietfondsen. Zijn ervaring omvat het leveren, structureren, onderschrijven, monitoren en herstructureren van bedrijfsleningen. Voorafgaand aan het opzetten van Czech, was Steve werkzaam bij een aantal prominente bedrijven, waaronder, maar niet beperkt tot, Morgan Stanley, Credit Suisse Group AG, Donaldson, Lufkin & Jenrette ( "DLJ") en Banc of America Securities LLC. Steve is voorzitter van het bestuur van Alfred Angelo, Inc., oprichter en mede-voorzitter van The Mikey Czech Foundation, lid van de Adviesraad van de Universiteit van Chicago Booth School of Business, Laureaat lid van de Dean's Society van de Universiteit van Chicago Booth School of Business, lid van de Villanova University's President's Club & het Parents Uitvoerend Comité, lid van de Benacerraf Society van Harvard Medical School/Dana-Farber Cancer Institute en lid van de Harvard Medical School/Dana-Farber Visiting Comité voor Pediatric Oncology. Steve ontving zijn B.S. van Marquette University en een MBA van de Universiteit van Chicago Booth School of Business.Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20131125/NE22946


Czech Asset Management, L.P.


CONTACT: CONTACTPERSOON: Steve Czech, 203-769-8401, sczech@czechamlp.com


Web site: http://www.czechamlp.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234