Moederdagontbijt voor moeders in vakantiehuis de Hoeve

McDonald's verzorgt Moederdagontbijt

Een verrassing voor alle moeders die op dit moment op vakantie zijn in de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds: ze werden gisteren getrakteerd op een speciaal Moederdagontbijt van McDonald's. Ook de rest van het gezin dat op vakantie is in de Hoeve prikte een vorkje mee.

Medewerkers van McDonald's waren gisteren al vroeg in de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, aanwezig om alle families te trakteren op versgebakken croissants, verse jus d'orange, eitjes en kleine kadootjes voor de kinderen. "Ontzettend attent dat McDonald's deze gezinnen, waarvan één of meerdere kinderen een beperking hebben of ziek zijn, zo in het zonnetje zet", zegt Marc Stallinga, manager van de Hoeve. "Daarmee worden ze echt even extra verwend tijdens hun verblijf in de Hoeve."

Wiebe Pot, franchisenemer McDonald's restaurant Drachten, vult aan: "Moederdag is een bijzondere dag voor iedere moeder in Nederland, maar zeker voor die moeders die in een vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds verblijven. Het is prachtig dat dit kan, want ook gezinnen met een gehandicapt of langdurig ziek kind willen samen onbezorgd op vakantie. Als partner van het Ronald McDonald Kinderfonds zetten we deze moeders dan ook graag extra in het zonnetje!"

In de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, kunnen gezinnen met een gehandicapt/beperkt of langdurig ziek kind onbezorgd op vakantie. De Hoeve is hier volledig op ingericht: natuurlijk drempelvrij, een snoezelruimte, veel ruimte in de appartementen, hoog-laagbedden, tilliften, douchestoelen of -bedden en speciale speelvoorzieningen. De Hoeve telt vier appartementen en drie gastenkamers. Daarnaast is er een centrale woonkamer, een royale groepskeuken en een fijn terras. Juist die ruimtes werden gisteren opgefleurd door de geur van versgebakken broodjes en het geklets van families die samen een ontbijtje nuttigden.

Voor meer informatie en interviews kunt u contact opnemen met: Nelly Brouwer, assistent manager Ronald McDonald Hoeve, n.brouwer@ronaldmcdonaldhoeve.nl / 06-20220087

Over Ronald McDonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al ruim 30 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn, door het aanbieden van 13 Huizen vlakbij het ziekenhuis, 11 Huiskamers in het ziekenhuis waar kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn en 3 vakantiehuizen voor gehandicapte en zieke kinderen. Het Ronald McDonald Kinderfonds ontvangt geen overheidssubsidie en functioneert dankzij vrijwilligers, sponsors en donaties.

Ronald McDonald Kinderfonds

plaats:
Beetsterzwaag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234