Acteurs uit Band of Brothers bezoeken in december 2016 voor het eerst Bastenaken, België, ter herinnering aan de Slag om de Ardennen en de historische verdediging van de stad door de 101e Luchtlandingsdivisie in 1944

De 2016 Actors Reunion is open voor het publiek en het geld dat wordt ingezameld zal ten goede komen aan de missie van de non-profitorganisatie World War II FoundationBASTENAKEN, België, 6 mei 2016 /PRNewswire/ -- Voor het eerst zullen acteurs uit de wereldwijd populaire televisieserie Band of Brothers, die in 2016 zijn 15(e) verjaardag viert, als groep samenkomen in Bastenaken, België, van 9 tot 11 december 2016, ter ondersteuning van de missie van de World War II Foundation (www.wwiifoundation.org [http://www.wwiifoundation.org/]).

Video: http://youtu.be/D68iB-UQekM?list=PLBD57861AEF436283 [http://youtu.be/D68iB-UQekM?list=PLBD57861AEF436283]

Duizenden fans zijn de afgelopen twee jaar samengekomen in Normandië, Frankrijk, om de acteurs te ontmoeten en nu is het de beurt aan Bastenaken om deze vertrouwde gezichten te verwelkomen in deze historische stad, die een cruciale rol speelde in het verhaal van de televisieserie Band of Brothers.

"De acteurs die komende december deelnemen, zien er erg naar uit om Bastenaken te bezoeken", aldus James Madio, die Sgt. Frank Perconte speelde in Band of Brothers. "We hopen dat fans van de tv-serie zich bij ons aansluiten voor alle evenementen en de missie van de WWII Foundation ondersteunen", zei Madio.

"Bastenaken heeft een ontzettend belangrijke rol gespeeld in het verhaal van de Easy Company", ging Madio verder. "De 101(e) was in december 1944 omsingeld door de Duitsers, maar hield de linie ondanks de kou, sneeuw en een vastberaden vijand. Dat is de reden dat Bastenaken zo'n speciale plek inneemt in de harten van de echte veteranen en ook van de acteurs die de eer hadden om hun te portretteren", aldus Madio.

Voor informatie en het kopen van kaartjes bezoekt u http://www.wwiifoundation.org/events/bastogne [http://www.wwiifoundation.org/events/bastogne]

Contact: Tim Gray/World War II Foundation timgray@wwiifoundation.org [mailto:timgray@wwiifoundation.org] of 401.644.8244

Video: http://youtu.be/D68iB-UQekM


The WWII Foundation


Web site: http://www.wwiifoundation.org/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234