TOM MTF verwelkomt Mint Tower als nieuwe participant

Mint Tower Capital Management ('Mint Tower') is lid geworden van de derivatenbeurs TOM MTF per 6 mei 2016. De deelname van een gerespecteerd hedge fund als Mint Tower geeft aan dat TOM MTF goede voortgang boekt met het faciliteren van institutionele optiehandel.

Willem Meijer, CEO van TOM (The Order Machine): "Mint Tower is een Nederlands succesverhaal op het gebied van hedge funds, wiens eigenaren al jaren als specialisten gelden in de handel op volatiliteit. De waarde van TOM voor zowel retail als institutionele orders wordt onderstreept door de commitment van Mint Tower".

Bart Bijmolen, Hoofd Sales bij Mint Tower: "de aansluiting op TOM geeft ons toegang tot een belangrijke bron van liquiditeit, hetgeen belangrijk is voor de strategieen die wij toepassen".

Over TOM (The Order Machine)
TOM is een beurs in Nederland voor aandelen en opties en streeft naar een optimale marktwerking tussen beurzen. Om klanten de beste beschikbare prijs voor een order te bieden, heeft TOM een zoekmachine ontwikkeld ('TOM Smart Execution') die, sneller dan met het blote oog waarneembaar is, de prijzen tussen beurzen vergelijkt. In beginsel voert de zoekmachine de order uit tegen de best beschikbare prijs. De aandeelhouders van TOM zijn ABN AMRO Clearing Bank, BinckBank, IMC, Nasdaq en Optiver.

Over Mint Tower
Mint Tower is opgericht in 2010 door 4 partners die de naam hebben gekozen als referentie naar de Munt Toren in Amsterdam. Klanten kiezen voor Mint Tower vanwege de unieke kans om te investeren in strategieen die specialistische kennis, ervaring en infrastructuur vereisen; derhalve veelal alleen toegankelijk voor institutionele beleggers. Mint Tower focust op absoluut rendement, hetgeen een zeer lage correlatie met de aandelenmarkt betekent. Wat ook zeer tot de verbeelding spreekt voor klanten, is het feit dat de partners eigen geld hebben belegd in het fonds en dat beloning afhangt van performance. Op die manier lopen de belangen van de partners parallel aan die van de klanten.

TOM (The Order Machine)
Barbara Strozzilaan 310
NL - 1083 HN AMSTERDAM
Contactperson: Willem Meijer (CEO)
Telephone: +31 20 - 7195000
www.tomgroup.eu

TOM (The Order Machine)

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234