Ticket.nl, Reis.nl en Ibiza.nl in schitterende travel veiling

Op dit moment worden er op Domeinmatch.nl meer dan 300 travel en vervoer domeinnamen geveild. Nooit eerder stonden er zo veel premium domeinnamen in één veiling. In september vorig jaar werd er op Domeinmatch.nl ook al een travel veiling georganiseerd. Tijdens deze veiling gingen domeinnamen als Portugal.nl (25.000 euro) en Reisverzekeringen.nl (12.000 euro) over de kop. Nu staat de spotlight gericht op domeinnamen als Ticket.nl, Reis.nl, Duitsland.nl, Belgie.nl, Ibiza.nl, Turkije.com, Griekenland.com en Spanje.com.

Ook vervoer domeinnamen in de veiling

Naast travel domeinnamen wordt er tijdens de veiling ook aandacht besteed aan domeinnamen die te maken hebben met "vervoer". Domeinnamen als Motors.nl, Oldtimer.nl en Tweedehandsauto.nl staan in de veiling voor bedragen tussen de EUR 5.000,- en EUR 25.000,-.

Ticket.nl

De absolute topper in de veiling is Ticket.nl. Deze domeinnaam moet tussen de EUR 100.000,- en EUR 150.000,- opbrengen. Ticket.nl is een zéér interessante domeinnaam om in te zetten voor de verkoop van evenemententickets of vliegtickets. De veiling van ticket.nl en de andere domeinnamen duurt 7 dagen en zal eindigen op dinsdag 10 mei om 15:00.

Veiling goed van start gegaan

Op dit moment is er al voor meer dan 125.000,- aan biedingen uitgebracht op de domeinnamen in de veiling. Domeinnamen als Amerika.be, Bulgarije.be en Kopenhagen.be hebben hun minimale verkoopprijs al bereikt en zijn met zekerheid verkocht.

De complete veilinglijst is te bekijken via de onderstaande link:

https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&a...

Travel en Vervoer Veiling
Begint op dinsdag 3 mei om 15:00
Eindigt op dinsdag 10 mei om 15:00
Domeinnamen in de veiling: 300
Account registreren: http://www.domeinmatch.nl/registreren
Organisator: Domeinmatch.nl
Contactgegevens: http://www.domeinmatch.nl/contact

Contactpersoon:
Nick van der Leeuw
06 521 35 701 / 076 737 0151
info@domeinmatch.nl

Domeinmatch.nl

plaats:
BREDA

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234