Sekisui Diagnostics, LLC en Qualigen Inc. worden strategische partners

- Sekisui Diagnostics wordt een exclusieve commerciële partner voor het Qualigen Fastpack(®) IP-systeem in de Verenigde Staten en op de internationale markt

- Sekisui Diagnostics zal met het Fastpack(®) IP System van Qualigen Inc. de point of care test portefeuille uitbreiden

- Qualigen breidt door de relatie met Sekisui Diagnostics haar commerciële bereik uitLEXINGTON, Massachusetts, 3 mei 2016 /PRNewswire/ -- Vandaag kondigen Sekisui Diagnostics en Qualigen Inc. een nieuw strategisch partnerschap aan. Dit omvat zowel de huidige zakelijke relaties als de kansen voor toekomstige samenwerking. Met onmiddellijke ingang zal Sekisui Diagnostics de commerciële activiteiten en het distributiebeheer voor het Fastpack(®) IP-systeem en aanverwante producten in de VS en op de internationale markt overnemen.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160502/362638 [https://translate.google.com/translate?hl=nl&prev=_t&sl=en&tl=nl&u=http://photos.prnewswire.com/prnh/20160502/362638] Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150723/240846LOGO [https://translate.google.com/translate?hl=nl&prev=_t&sl=en&tl=nl&u=http://photos.prnewswire.com/prnh/20150723/240846LOGO] Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160502/362639LOGO [https://translate.google.com/translate?hl=nl&prev=_t&sl=en&tl=nl&u=http://photos.prnewswire.com/prnh/20160502/362639LOGO]

Het Fastpack(®) IP-systeem is een gangbaar point of care immunoassay systeem, zodanig ontworpen dat waar sprake is van directe klinische waarde, het in staat is de belangrijkste kwantitatieve testresultaten aan de praktijklaboratoria van de arts (POLs) te verstrekken. Het testmenu bevat vitamine D, testosteron, TSH, vrij T4, PSA, en hCG.

"Sekisui Diagnostics is verheugd onze nieuwe relatie met Qualigen aan te kondigen. Dit is een uitbreiding van onze bestaande snelle test portefeuille voor POL markten," zegt Robert Schruender, President en COO van Sekisui Diagnostics. "Dit systeem is zeer compatibel met onze zakelijke kanalen en onze relatie met distributeurs, in het bijzonder McKesson. Het biedt ook de mogelijkheid om onze portefeuille te versterken op middellange tot lange termijn."

"Qualigen is verheugd om samen met Sekisui Diagnostics de commerciële kansen van het Fastpack(®) IP-systeem uit te breiden; dit systeem heeft zich in de markt goed bewezen", zegt Paul Rosinack, President en CEO van Qualigen. "Onze technologie en platform creëert synergiën met hun portefeuille, en voegt daarmee een extra dimensie toe aan onze lange termijn groei."

Over Sekisui Diagnostics:

Sekisui Diagnostics is een wereldwijd diagnostiek bedrijf dat zich toelegt op de verbetering van het leven van de patiënt door het aanbieden van innovatieve medische diagnostiek aan artsen en laboratoria via een wereldwijd commercieel netwerk. Productlijnen omvatten klinische chemie en coagulatie systemen, reagentia, testen voor besmettelijke ziekten en snelle testsets, alsmede enzymen en gespecialiseerde bio-chemicaliën.

Over Qualigen:

Qualigen Incorporated is een leider in de ontwikkeling, productie en marketing van innovatieve medische diagnostische producten, welke rechtstreeks aan artsen en de patiënten die ze vertrouwen, snelle en accurate informatie verstrekken. Het Fastpack(®) IP systeem is een ultra modern, near-patient bloed analyzer dat - met een druk op een knop - kwantitatieve immunoassay resultaten levert voor belangrijke bio-tellers op het terrein van kanker, metabolische stoornissen, hormonale regulatie en zwangerschap.Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20160502/362638https://photos.prnewswire.com/prnh/20150723/240846LOGOhttps://photos.prnewswire.com/prnh/20160502/362639LOGO


Sekisui Diagnostics


CONTACT: CONTACTPERSOON: Sekisui Diagnostics Media: Lisa Williams, +1(858) 777-2660; Qualigen Media: Paul Rosinack, +1 (760) 918-9165

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234