Planon Group realiseert ook in 2015 sterke groei en verstevigt marktleidende positie in wereldwijde IWMS-markt

NIJMEGEN, Nederland, May 3, 2016 /PRNewswire/ --~ Internationale softwareleverancier Planon ziet totale omzet over 2015 met 20% stijgen ~ 
Het afgelopen jaar was voor Planon - internationale leverancier van innovatieve Integrated Workplace Management [http://planonsoftware.com/nl/begrippenlijst/iwms/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Financial_Results_2015 ] -softwareoplossingen - een zeer succesvol jaar. In 2015 wist het bedrijf de continue groei van de afgelopen 25 jaar voort te zetten, en de totale omzet met 20% te doen stijgen.
De sterkste groei vond plaats in Centraal Europa, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. In 2015 heeft Planon haar aanwezigheid aan de oostkust van de Verenigde Staten (Boston) verder versterkt en tevens een kantoor geopend aan de Amerikaanse westkust (Seattle). Planon heeft in 2015 wereldwijd opnieuw vele aansprekende klanten mogen verwelkomen. Zo werden behalve verschillende toonaangevende musea - zoals Het Rijksmuseum en het Mauritshuis [http://planonsoftware.com/nl/downloads/nieuws/planon-ondersteunt-het-mauritshuis-bij-het-stroomlijnen-van-service-management-en-onderhoudsprocessen/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Financial_Results_2015 ] - onder andere Molina Healthcare [http://planonsoftware.com/nl/downloads/nieuws/molina-healthcare-stroomlijnt-facility-management-processen-met-planons-fmis/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Financial_Results_2015 ] , Coventry University [http://planonsoftware.com/nl/downloads/nieuws/coventry-university-kiest-voor-planon-iwms-om-beheer-van-haar-vastgoed-te-stroomlijnen/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Financial_Results_2015 ] , Basic-Fit [http://planonsoftware.com/nl/downloads/nieuws/basic-fit-krijgt-meer-grip-op-vastgoed-met-planons-real-estate-managementoplossing/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Financial_Results_2015 ] , Ikano en Max Bögl [http://planonsoftware.com/nl/downloads/nieuws/max-bogl-group-investeert-in-innovatieve-technologie-ter-ondersteuning-van-facility-management-services/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Financial_Results_2015 ] aan het klantenbestand toegevoegd.
Ook het onafhankelijke onderzoeksbureau Gartner ziet de toekomst van Planon met vertrouwen tegemoet en nam Planon op in haar 2016 Market Guide for Integrated Workplace Management Systems. In haar laatste IWMS Magic Quadrant [http://planonsoftware.com/nl/downloads/nieuws/planon-opnieuw-%E2%80%98leader%E2%80%99-in-het-magic-quadrant-voor-iwms-software/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Financial_Results_2015 ] positioneerde Gartner Planon eerder al als "Leader" en top 3 speler in de wereldwijde IWMS-markt. "Onze positionering in de IWMS Market Guide [http://pages.planonsoftware.com/Gartner-Vendor-list-2016_1-Registration-NL.html?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Financial_Results_2015 ] is voor ons een bevestiging dat Planons product- en innovatiestrategie in lijn is met de veranderende behoefte van de markt ten aanzien van werkplekoptimalisatie", aldus Pierre Guelen, oprichter en CEO van de Planon Group.
In 2015 verkreeg Planon een groeifinanciering van twaalf miljoen euro, verstrekt door de Europese Investeringsbank. "Bij Planon geloven we dat onze sterke focus op autonome groei van grote toegevoegde waarde is voor onze huidige en toekomstige klanten", zegt Fred Guelen, CFO van de Planon Group. "Hierdoor zijn we in staat werkelijk geïntegreerde oplossingen te lanceren en onze klanten snel te laten profiteren van onze innovatiekracht".
   Over Planon 
Met meer dan dertig jaar ervaring in het FMIS-domein is Planon een internationale, marktleidende softwareleverancier die organisaties ondersteunt die streven naar optimalisatie van werkplekken, vastgoed en bijbehorende dienstverlening. Planon levert innovatieve softwareoplossingen, bewezen best practices en professionele ondersteuning die bijdragen aan het verhogen van productiviteit en kostenefficiency. Planon's geïntegreerde, toekomstbestendige oplossingen leveren betrouwbare managementinformatie. Meer dan 2.000 klanten profiteren van Planon's innovatieve oplossingen, ondersteund door een wereldwijd netwerk van eigen kantoren.

 
Meer informatie, neem dan contact op met: 
Daphne Tollenaar 
Daphne.Tollenaar@planonsoftware.com 
+31-24-6413135 


 Planon

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234