Timeshare problematiek op RTL4

Veel timeshare eigenaren zijn ongelukkig en zeer ontevreden over hun timeshare lidmaatschap. De wanhoop is vaak nabij. Hierdoor is het onderwerp: Timeshare annuleren - nog steeds een actueel onderwerp. "Op dit moment worden wij dagelijks benaderd door ontevreden timeshare eigenaren, allen met dezelfde vraag: Ik wil mijn timeshare annuleren, kunnen jullie ons daarbij behulpzaam zijn?" Zo zeggen Rob de Vos en Ewald ter Harmsel, van de firma "Timeshare Stop" uit Amersfoort".

"Tegenwoordig, anno 2016, is iedereen zich bewust van de donkere, ondoorzichtige waarheid van dit fenomeen. Als je het eenmaal hebt, kom je er bijna niet meer vanaf. Timeshare annuleren is voor vrijwel iedereen onmogelijk. Men heeft hiervoor een ervaren en actieve jurist nodig, die het timeshare annuleren van begin tot eind begeleidt en controleert. Net zolang tot men een schriftelijke bevestiging ontvangt, waarin vermeld wordt dat het timeshare contract is beëindigd".

Het bedrijf "Timeshare Stop" biedt deze onafhankelijke hulp en garandeert zelfs de contractuele beëindiging van het contract dat destijds, vaak onder valse voorwendselen, is afgesloten.

Veel timeshare eigenaren zijn al het slachtoffer geworden van diverse malafide personen, bedrijven of stichtingen. "zodra timeshare eigenaren zich realiseren dat het timeshare product geen enkel kostenvoordeel meer heeft en dat timeshare resorts eenvoudig en veel goedkoper te boeken zijn via de vele bekende websites, zullen ze geen slachtoffer meer worden van deze oplichters. Het timeshare eigendom heeft geen enkele waarde meer, integendeel, het is een financiële last geworden voor veel eigenaren", aldus de Vos en ter Harmsel.

Timeshare Stop zal 6 maanden lang, te zien zijn op RTL4 in het programma LifestylExperience, hierin zal veel informatie gegeven worden, welke vooral van belang is voor de timeshare eigenaren. "Timeshare eigenaren blijven producten bijkopen van hun timeshare bedrijf of andere timeshare bedrijven, omdat ze denken hierdoor (sneller) van hun timeshare verplichting af te komen. Ze betalen wederom veel geld om er vervolgens achter te komen dat ze weer zijn beetgenomen door de verkopers". Zo zeggen Rob en Ewald van Timeshare Stop.

Timeshare Stop zal, ook al is het herverkopen van een timeshare onmogelijk, alle mogelijkheden onderzoeken om geld terug te vorderen voor de timeshare eigenaar. De timeshare annulering garanderen ze bij timeshare Stop zelfs schriftelijk. Zij garanderen dat, na gebruikmaking van haar services en timeshare advies, het ontbinden van de timeshare contracten door hen gerealiseerd zal zijn. Dit doet Timeshare Stop al vanaf 2014.

Het bedrijf Timeshare Stop werkt, gezien de enorme drukte, alleen op afspraak. Tevens biedt zij de mogelijkheid tot een huisbezoek. "Wij begrijpen dat een timeshare annuleren voor vele timeshare eigenaren van groot belang en dringend gewenst is, maar dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar ons kantoor te komen. Om deze reden bieden wij nu dan ook de mogelijkheid, aan timeshare eigenaren uit België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, om gebruik te maken van onze "Thuisbezoek" mogelijkheid. Dit kan ook op Zaterdag! Indien men dit wenst, maken we graag een afspraak bij timeshare gedupeerden thuis, op een tijdstip dat het hen uitkomt. Zodat we samen, in de eigen huiselijke omgeving, alle mogelijkheden kunnen bespreken. Hiervoor kan men gewoon even contact met ons opnemen: +31 33 2022 096 of +31 33 2035355 of d.m.v. ons contactformulier op onze website. Wij reageren altijd binnen 24 uur", zo zeggen de eigenaren van Timeshare Stop.

Meer informatie op: www.timesharestop.nl uitzendingen RTL4 (om 14.20 uur): Zondag 1 mei, Zondag 5 juni, Zondag 3 juli, Zondag 24 juli en Zondag 28 augustus.

Timeshare Stop

plaats:
Amersfoort

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234