Samenwerkingsverband Risen & Chemtech Solar (Italië) wordt verder uitgebreid in Afrika

NINGHAI, China, 29 april 2016 /PRNewswire/ -- Risen Energy Co., Ltd, een Tier 1-fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche producten met zonne-energie, kondigde vandaag de eerste zending van 11MW aan Chemtech Solar aan, als onderdeel van hun recente bestelling van 22MW voor de Republiek Senegal, West-Afrika.

Risen heeft al meer dan 8 jaar een strategisch samenwerkingsverband met Chemtech Solar in Italië, en is daar erg tevreden over, waarbij in deze periode meerdere projecten zijn afgerond. De meest recente bestelling voor 22MW hoogwaardige PV-modules voor zonne-energie is in twee gelijke leveringen opgedeeld, de eerste zoals hier omschreven, en de tweede is voorzien voor het begin van het derde kwartaal, waarbij beide bedrijven hun geografische bereik verder versterken.

Er is al heel wat geschreven over samenwerkingsverbanden, maar uiteindelijk gaat het om wat je doet en niet om wat je zegt, zoals meneer Piergiorgio Balicco, Managing Partner van Chemtech zei: "Risen helpt ons steeds onze resultaten te verbeteren. Waarom iets veranderen als het goed loopt? Door de jaren heen komen wij steeds terug bij Risen, omdat zij onze visie ondersteunen met kernparameters die nodig zijn voor duurzame groei. Met hun concurrerende en eerlijke producten in onze portfolio zijn we op elk continent succesvol."

Chemtech, als succesvol IPP- en EPC-bedrijf bevindt zich in de juiste positie voor het evalueren van de PV supply chain in zonne-energie, en niet ten minste door de deelname van mevrouw Junshu Zeng, ook als Managing Partner van Chemtech: "Onze samenwerking met Risen is goed gedocumenteerd, en we kunnen met recht zeggen dat we veel van ons succes te danken hebben aan ons samenwerkingsverband met Risen. Deze recente levering maakt deel uit van een groot programma dat wij samen met Risen ondernemen in Afrika, en zeker ook andere delen van de wereld. Deze successen komen voort uit onze transparante samenwerking aan gemeenschappelijke doelen, en een begrip van de daadwerkelijke zakelijke middelen die ingezet moeten worden voor tastbare voordelen voor onze bedrijven, klanten en eindgebruikers."

Zoals meneer Bypina Veerraju Chaudary, CSMO van Risen Energy, al duidelijk maakte: "geloofwaardigheid, het gaat om het verdienen en behouden van geloofwaardigheid. De drang naar uitmuntendheid van Chemtech is in al die tijd dat wij hen kennen onafgebroken aanwezig geweest, zonder compromis, met een consistente strategische aanpak voor het leveren van hun visie. Wij zijn erg blij met de samenwerking aan de doorlopende uitbreiding in Chemtech Solar en vertrouwen erop dat we samen en blijvend een geloofwaardige kracht in de branche kunnen zijn."

Het samenwerkingsverband Risen-Chemtech blijft zowel partners als klanten tevredenstellen. Voor een investering in tijd en begrijp hebben beiden voordeel gehad bij het daadwerkelijk begrijpen en overtreffen van de verwachtingen van de klant. Voor dit doorlopende evenement geldt daadwerkelijk "let op wat komen gaat".

Over Risen

Risen Energy is een toonaangevende, internationale Tier 1-fabrikant, met een "AAA" rating, die hoogwaardige fotovoltaïsche producten voor zonne-energie produceert en volledige zakelijke oplossingen levert voor energieopwekking. Het bedrijf, dat is opgericht in 2002 en dat in 2010 haar beursgang maakte, zorgt voor waardetoevoeging voor haar geselecteerde internationale klanten. Technocommerciële innovatie, onderbouwd door uitstekende kwaliteit en ondersteuning, omringt de zakelijke oplossingen van Solar PV van Risen, die behoren tot de krachtigste en meest kosteneffectieve oplossingen in de branche. Met haar lokale aanwezigheid in de markt en een sterke financiële, door banken aanvaarde status, zetten wij ons in en zijn wij in staat strategische, wederzijds bevorderlijke samenwerkingsverbanden met onze partners op te bouwen, aangezien wij samen profiteren van de groeiende waarde van groene energie.

Over Chemtech Solar

Chemtech Solar is de speciale afdeling van Chemtech Group, gevestigd in Bergamo, Italië. Chemtech is opgericht in 1994 en opereert internationaal als IPP, EPC en investeringsgroep, met een sterke aanwezigheid in de opkomende Afrikaanse markt voor zonne-energie, en een stevig marktaandeel in Europa.


Risen Energy Co., Ltd


CONTACT: CONTACTPERSOON: Risen Energy Co., Ltd, +86-574-5995-3077,marketing@risenenergy.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234