ITDS voor het tweede jaar genomineerd voor 'Social Agency of the Year’

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is ITDS Business Consultants genomineerd bij de internationaal prestigieuze Corporate Social Media Awards! Met de Social Media Insurance Monitor en de nationale en internationale edities van het SoMe Magazine heeft ITDS ook dit jaar een nominatie veroverd in de categorie Social Agency of the Year 2016.

Vanuit honderden inzendingen uit de hele wereld is ITDS samen met negen andere gerenommeerde bedrijven geselecteerd als kandidaat voor deze internationale award. Op 20 juni a.s., tijdens een galadiner in New York, zal de winnaar bekend worden gemaakt.

“Deze nominatie betekent dat we internationaal tot de top behoren op het gebied van Social Media. Daar kunnen we trots op zijn”, zegt Karlijn Mutsaerts, Manager van de Social Media Practice van ITDS. “Dat we nu twee keer achter elkaar zijn genomineerd bewijst dat de waarde van ons onderzoek ook internationaal onderstreept wordt. Het is een groot compliment aan het team dat zich altijd met veel betrokkenheid inzet voor het onderzoek.”

De onafhankelijke verkiezing van de Corporate Social Media Awards wordt jaarlijks georganiseerd door Incite Group, als business intelligence company onderdeel van het Britse FC Business Intelligence Ltd. Naast het adviseren van 1500 grote bedrijven op het gebied van Social Media heeft Incite Group wereldwijd een reputatie opgebouwd met een serie Corporate Social Media Summits, waaraan in New York de Fortune 100 bedrijven deelnemen.

Voor meer informatie en persoonlijke toelichting:
Karlijn Mutsaerts
Manager Social Media Practice ITDS
M: 0614495880
E: k.mutsaerts@itds.nl

Over ITDS:
ITDS is een adviesbureau voor financiële instellingen. Met zo'n 120 enthousiaste specialisten werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale banken en verzekeraars. Bij ITDS koppelen we marktdynamiek van de bank- en verzekeringswereld aan kennis van business en informatietechnologie. Social Media en de huidige consument vragen om een andere manier van communiceren. ITDS helpt banken en verzekeraars met het opstellen van een strategie om Social Media succesvol in te zetten. Met de Social Media APK meten onze experts hoe bedrijven ervoor staan wat betreft de inzet van Social Media, hoe social hun business is.
www.itds.nl

ITDS Business Consultants

plaats:
Naarden
website:
http://www.itds.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234