V4-Startups & Scale-ups 2016 in Nederland

In 2014 heeft V4 (vertegenwoordigd door de ambassades van de Tsjechische Republiek, Hongarije, Polen en Slowakije in Nederland) een plan: innovatieve start-ups introduceren bij investeerders in Nederland, de Benelux en daarbuiten. De regio beschikt over een enorme pool getalenteerde ondernemers die staan te popelen om de wereld te laten kennismaken met hun innovaties. V4 kreeg het voor elkaar. Er werd een evenement georganiseerd in de Rotterdam Science Tower, waar ruim 20 veelbelovende bedrijven zich presenteerden. Na dit succesvolle event slaagden diverse starters erin om in totaal zo'n 2 miljoen euro aan investeringen binnen te halen. Daarom heeft de organisatie besloten in 2016 nog iets beters te organiseren in het kader van Startup Fest Europe, en de beste en meest innovatieve bedrijven uit de V4-regio voor te stellen.

V4 nodigt alle durfkapitaalinvesteerders, relevante vertegenwoordigers van overheden en bedrijfsleven en andere geïnteresseerden uit voor dit exclusieve samenzijn, V4-Startups & Scale-ups 2016, dat winst of innovaties voor het bedrijf of fonds zou kunnen opleveren. Het evenement vindt plaats op maandag 23 mei 2016, van 13.00 - 20.00 uur in het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), Rotterdam Science Tower. De officiële website van het evenement is te vinden via de link - https://www.axsmarkets.com/v4vc

De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus inschrijving is noodzakelijk en investeerders hebben daarbij voorrang - https://www.axsmarkets.com/v4vc/Registration/Regis...

Redenen waarom het event interessant is voor deelnemers:
- De Visegrad-landen vormen een bruisende omgeving voor innovatie en hightechsectoren.
- Een aantal hooggeplaatste V4-vertegenwoordigers, investeerders en investeringsmaatschappijen laten deelnemers kennismaken met de betrokken landen en de vele zakelijke kansen en investeringsmogelijkheden.
- De met zorg geselecteerde start-ups en knooppunten voor starters kunnen nieuwe partners en/of investeringskansen opleveren. Een actuele deelnemerslijst is hier te vinden: http://www.axsmarkets.com/v4vc/CompanyList
- Voor het eerst worden er ook Nederlandse start-ups gepresenteerd.
- Nieuwe ideeën en inspirerende gedachten worden uitgewisseld.
- En last but not least is ZKH Prins Constantijn van Oranje, voorzitter van Startup Fest Europe en Don Ginsel, oprichter van Holland FinTech als keynotesprekers en - al bijna traditiegetrouw - Keith Wallace van De Investeerderclub als moderator aanwezig.

Na de presentaties is er de gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, informeel te netwerken.

De winnaars van de start-upcompetitie ontvangen een onderscheiding van ING en de beste V4-starter gaat, samen met al geselecteerde Tsjechische starters (exclusief gesponsord door Corpin), de volgende dag verder naar de Startup Garden & Investor Tour tijdens het Startup Fest.

Het evenement wordt georganiseerd door de ambassades van de Tsjechische Republiek, Hongarije, Polen en Slowakije, en hun partners Altex, CzechInvest, DBH Group, De Investeerdersclub, ECE, ING en Startup Fest Europe.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie neemt u contact op met de project manager:
Lennart Kaag
lkaag@altxm.com
+31 6 4630 83 73
AXS Markets BV / Altex Group

AXS Markets BV / Altex Group

plaats:
Rotterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234