Showpad verkozen als Gartner Cool Vendor in Tech Go-to-Market, 2016

Onderzoeks- en adviesbureau noemt Showpad innovatief, impactvol en inspirerendSAN FRANCISCO en GHENT, België, 27 April 2016 /PRNewswire/ -- Showpad, het Sales Enablement Platform dat verkoopteams helpt om hun ambitieuze sales targets te halen, maakt vandaag bekend dat het erkend wordt als Cool Vendor in Gartner's "Cool Vendors in Tech Go-to-Market, 2016" rapport.

Bedrijven die in aanmerking willen komen om vernoemd te worden in dit jaarlijkse rapport moeten een innovatieve en impactvolle applicatie aanbieden die de technologie in marketing, sales en channel management optimaliseert en de sales en marketing effectiviteit en executie verbetert.

Showpad stelt directe en indirecte sales teams in staat om boeiende gesprekken te voeren met klanten, zowel rond de tafel als van op afstand. Alsook de efficiëntie van deze gesprekken op te drijven en de verkoopcyclus te versnellen. Het Showpad platform geeft de nodige inzichten om sales executie en effectiviteit te optimaliseren door het zeer eenvoudig te maken voor verkopers om relevant, up-to-date salesmateriaal in te zetten, waar en wanneer ze het nodig hebben.

"Door Gartner verkozen worden als Cool Vendor is een fantastische erkenning voor wat we doen," zegt Louis Jonckheere, Co-CEO bij Showpad. "Deze erkenning onderstreept de toenemende vraag aan organisaties om een moderne Sales Enablement oplossing ter beschikking te stellen van hun sales en marketing teams."

Andere bedrijven die genoemd worden in deze publicatie zijn Datanyze, Demandbase, Leadspace en SalesLoft. Voor meer informatie, download hier [http://content.showpad.com/download-gartner-cool-vendors] het "Cool Vendor in Tech Go-to-Market, 2016" rapport, gepubliceerd op 18 April 2016. Of, bezoek de Showpad website [https://www.showpad.com/] om meer te weten te komen over Showpad.

Disclaimer: Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in zijn onderzoekspublicaties vermeld worden en adviseert technologiegebruikers ook niet om enkel te kiezen voor de leveranciers met de hoogste scores of andere indicaties. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van het Gartner onderzoeksbureau. Het is niet de bedoeling deze te interpreteren als vaststaande feiten. Wat zijn onderzoek betreft, wijst Gartner alle aansprakelijkheid af met betrekking tot uitdrukkelijk vermelde of geïmpliceerde garanties, inclusief garanties betreffende de verkoopbaarheid of geschiktheid voor een specifieke functie.

Over Showpad

Showpad is een Sales Enablement Platform dat sales teams de gepaste inhoud in de juiste context aanreikt, op om het even welk toestel, zodat deze hun verkoopactiviteiten altijd en overal kunnen uitoefenen. De sterke rapporteringsfunctionaliteit helpt bedrijven om het gebruik en de effectiviteit van hun marketing en sales materiaal in te schatten en loodst organisaties zo naar het bereiken van hun omzetdoelstellingen. Showpad versterkt wereldwijd meer dan 800 klanten, waaronder Johnson & Johnson, Fujifilm, Audi, Intel, en Heineken. Bezoek www.showpad.com [http://www.showpad.com/solutions/channel-enablement] voor meer informatie.


Showpad


CONTACT: Kristin Allen, kristin.allen@showpad.com


Web site: http://www.showpad.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234