Informer lanceert Informer BankRobot

Softwareleverancier Informer heeft voor haar online boekhoudprogramma InformerOnline een innovatieve nieuwe functie ontwikkeld. Met deze innovatie is volledig automatisch boekhouden (robotic accounting) weer een stapje dichterbij.

Met de Informer BankRobot(tm), zoals de nieuwe functie heet, kunnen bankmutaties automatisch verwerkt worden in de administratie. Nadat de elektronische bankafschriften in het programma zijn geladen, zal de Informer BankRobot alle mutaties automatisch proberen te boeken en verwerken. "De bankbetalingen van in- en verkoopfacturen worden door de robot automatisch verwerkt. Dit levert een enorme tijdwinst op bij het boekhouden", aldus Michael IJspelder, CTO van Informer. Hij is met zijn team van ontwikkelaars verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Informer BankRobot(tm).

Ondernemers kunnen sneller boekhouden
Het ontwikkelen van functies die boekhouden voor de klant makkelijker en sneller maken is een van de belangrijkste peilers van Informer. Remco Frühauf, CEO van Informer, is erg blij met de nieuwe functie". De boekhoudwereld zal de komende jaren alleen maar meer innovaties op het gebied van robotic accounting gaan zien. Informer is nu een van de eerste boekhoudprogramma's met een robot om bankbetalingen te verwerken en dat bevestigt wel de weg die we met InformerOnline zijn ingeslagen." De Informer BankRobot(tm) is vanaf heden beschikbaar in de online boekhoudprogramma's van InformerOnline.

Zeker-OnLine keurmerkhouder
InformerOnline ontving op 21 april het keurmerk Zeker-Online uit handen van Frank Alftink Directeur ZZP-Nederland, onder toezicht van Erik de Kruijf directeur MKB Belastingdienst.

Geplaatst in:

Informer Software B.V.

plaats:
Rijswijk (ZH)
website:
http://www.informer.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234