Coster Diamonds en Gassan promoten Amsterdam City of Diamonds

Afgelopen vrijdag 22 april jl. tekenden Kees Noomen (CEO Coster Diamonds), Benno Leeser (president-directeur van Gassan) en Jos Vranken (algemeen directeur NBTC Holland Marketing) het contract 2016 ten behoeve van hun gezamenlijke promotie- en marketingactiviteiten. Gezamenlijk promoten Coster Diamonds en Gassan Diamonds Amsterdam sinds jaar en dag als Amsterdam City of Diamonds.

Sinds de oprichting van de Diamond Foundation Amsterdam in 1982 die voorheen bestond uit: Van Moppes, Stoeltie Diamonds, Coster Diamonds, Gassan Diamonds en Amsterdam Diamonds Center; werken Coster Diamonds en Gassan Diamonds anno 2016 nog steeds samen als de 2 grootste diamantslijperijen in Amsterdam t.b.v. de promotie van Nederland en Amsterdam in het bijzonder als populaire citytrip en shopping bestemming. Jaarlijks ontvangen de twee diamantslijperijen bijna 1 miljoen toeristen uit binnen- en buitenland, allen geïnteresseerd in het ambachtelijke vak van diamantslijpen.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Willian van den Horn
Mail: w.vd.horn@gassandiamonds.nl

Gassan Diamonds

plaats:
Amsterdam
website:
https://www.gassan.com/nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234