Qmusic start online zoektocht naar fulltime Vlogmeister

Vanaf deze week gaat Qmusic op zoek naar het nieuwe vlogtalent van Nederland. Met Vlogmeister biedt Qmusic onontdekte vlogtalenten een landelijk podium. Luisteraars spelen een belangrijke rol in de zoektocht naar de winnaar, die na diverse stem- en juryrondes wordt gekozen. De Vlogmeister ontvangt een jaarcontract en zal daarmee bijdragen aan de uitbreiding van online videocontent over de wereld van Qmusic.

Ervaren videotalent Dylan Haegens en de groep Ponkers nemen plaats in de jury van Vlogmeister. Met ruim 700.000 abonnees is Dylan een van de bekendste YouTubers van Nederland. 'Het is heel gaaf om op zoek te gaan naar het nieuwe talent van Nederland. Het is ook tof om te zien dat traditionele media als Qmusic meer gebruik gaan maken van YouTube en YouTubers', aldus Dylan. De jury wordt aangevuld door Q-dj Marieke Elsinga en Eugène Hendrikx, Head of Talent bij DIVIMOVE. Hendrikx was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de carrière van onder andere Enzo Knol.

Video-auditie
Iedereen kan zich opgeven om de Vlogmeister van Qmusic te worden. De jury zal uit alle video-inzendingen drie favoriete kandidaten selecteren. Op 11 mei organiseert Qmusic 'V-day', waarbij nog drie kandidaten kans maken om deel te nemen aan de finale. De drie kandidaten met de meeste views op 'V-day' vormen, samen met de drie eerder geselecteerde kandidaten, de zes finalisten.

Finaleronde
Van 17 mei tot en met 7 juni gaan de zes finalisten in online video-challenges de strijd met elkaar aan. Gedurende de zoektocht spelen de luisteraars een belangrijke rol, hun voorkeur bepaalt welke talenten er in de finale komen. Uit de drie finalisten met de meeste views zal de jury op 8 juni de winnaar bekendmaken.

Solliciteren voor Vlogmeister is mogelijk tot en met 9 mei via Qmusic.nl. 

http://www.qmusic.nl/acties/vlogmeister

Meer informatie:
Regine Crobach, Pers & PR Coordinator
T +31 (0) 20 79 70 512
E regine.crobach@qmusic.nl

Qmusic Nederland

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.qmusic.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234