Lucasorde houdt vierdaagse internationale conferentie in Helvoirt

Helvoirt, 22 april 2016 - Lucasorde Nederland en de Charismatische Werkgemeenschap Nederland (CWN) houden van 14 tot 17 juni de vierdaagse conferentie "Sent to Heal" in Bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt. De verschillende lezingen, workshops en vieringen staan in het teken van 'de helende opdracht van de kerk'. De deelnemers komen speciaal uit Engeland, Nieuw-Zeeland en Australië om de internationale conferentie bij te wonen.

Bijdragen worden onder meer geleverd door: Carola Schouten over "Salt in society", Eva Ouwehand over "Opposing evil spirits", Marleen Blootens "Healing in town" en dr. Teunard van der Linden over "Waiting for the Lord - Praying and doing", lessons from Bonhoeffer.

Bij de opening op 14 juni zijn dr. Arjan Plaisier (PKN) en ds. Teun van der Leer (rector van het baptisten seminarie) en Hoogeerwaarde Heer Wietse van der Velde (Oud Katholieke Kerk) betrokken. Bij de slotviering op 17 juni levert Henk Reinders (CWN) een bijdrage.

Meer informatie over het programma en de workshops zijn te vinden op www.osl2016.nl. De muzikale leiding is in handen van Frank den Bakker. Frank is organist, pianist, componist en dirigent van diverse koren (www.frankdenbakker.nl).

De voertaal tijdens de conferentie is Engels.
Aanmelden kan via: www.osl2016.nl

Geplaatst in:

Noot voor de redactie
Informatie over de conferentie:
Rob van Essen
Tel: 015 - 213 52 33
Mail: ressen@xs4all.nl

Lucasorde en CWN

plaats:
Helvoirt
website:
http://www.osl2016.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234