Juwelier Veenemans maakt ringen voor Koningsdag Zwolle

Zwolle, 21 april 2016

Juwelier Veenemans te Zwolle maakt speciaal ter gelegenheid van Koningsdag 2016 drie speciale gouden ringen.

Speciaal voor Koningsdag heeft Juwelier Veenemans drie bijzondere en unieke ringen vervaardigd. Het idee is ontstaan doordat de eigenaren van Juwelier Veenemans, Niek en Simone, iets moois wilden laten zien aan het koninklijk echtpaar.

Samen met het Nederlandse juwelenmerk BRON Fine Dutch Jewelry heeft Juwelier Veenemans unieke edelstenen met zorg uitgekozen. De ringen zijn van 18kt goud.

De drie ringen staan symbool voor de dochters van onze Koning en Koningin: koningsblauw voor prinses Amalia (rozégouden ring met koningsblauw tanzaniet), prachtig oranje voor prinses Alexia (rozégouden ring met oranje spessartien granaat) en frisblauw voor prinses Ariane (rozégouden ring met ceylon saffiertjes).

Juwelier Veenemans biedt alle vrouwen de kans om deze ringen aan te schaffen, hetzij als set, duo of als één unieke ring.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone Veenemans, 06 215 93 611

Juwelier Veenemans
Luttekestraat 32
8011 LR Zwolle
038 421 59 41
www.juwelierveenemans.nl

Juwelier Veenemans

plaats:
Zwolle
website:
http://www.juwelierveenemans.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234