RvC Novisource draagt interim-CEO voor

De heer Eric Drossaert (1964) wordt voorgedragen als Chief Executive Officer van het aan Euronext Amsterdam genoteerde Novisource N.V.

Naar verwachting zal Drossaert de functie gedurende de periode van 1 juni 2016 tot en met 31 januari 2017 invullen. Door het aftreden van de leden van de Raad van Bestuur - Willem van der Vorm en Bram Schot - zijn twee vacatures ontstaan. Naar verwachting worden in januari 2017 de vrijgekomen posities definitief ingevuld.

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 1 juni aanstaande zal over zijn aanstelling worden gestemd.

Biografie Eric Drossaert
De heer Eric Drossaert (1964) heeft ruim 30 jaar ervaring in diverse directieposities. Sinds 2015 is hij onder de naam Stemda Consultancy zelfstandig gevestigd en richt hij zich vooral op mkb-bedrijven die behoefte hebben aan (tijdelijke) management expertise. Daarvoor was hij in directiefuncties werkzaam bij Irmato, Eiffel en Nspyre. In de periode 1997-2009 was hij werkzaam als directeur binnen Ordina. Hij heeft daar gewerkt bij de divisies Finance, Sociale Zekerheid en Consulting. Eric Drossaert heeft een opleiding hbo Bedrijfseconomie en Bedrijfskundig management afgerond.

Voor meer informatie over dit persbericht:
Bram Schot, Chief Financial Officer
+31 (0)30 850 44 44
ir@novisource.nl

Disclaimer
Dit persbericht is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Bij onduidelijkheden is de Nederlandse tekst doorslaggevend.

Over Novisource N.V.
Het merkenportfolio van Novisource N.V. (NOVI: AEX) bevat de merken Novisource Banking & Investments, Novisource Insurance & Pensions, Novisource Information Management, B-street en Diesis Consultancy.

Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interim-managers van Novisource actuele en relevante thema's op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in vooral de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatiekracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren. Met Information Management richt Novisource zich ook op de sectoren Telecom, Technology en Utilities.

B-street matcht ZZP'ers op aantrekkelijke opdrachten op het snijvlak van business & ICT bij aansprekende opdrachtgevers binnen finance, zorg en e-commerce. Het gaat daarbij om tijdelijke opdrachten.

Diesis Consultancy is gespecialiseerd in complexe financiële administraties, processen en systemen. Diesis Consultancy heeft vooral kennis van applicaties zoals CODA, Icorp en SAP Business Objects.

Bezoek voor meer informatie over Novisource N.V. of haar werkmaatschappijen www.novisource.nl, www.diesis.nl of www.b-street.nl.

Novisource

plaats:
Nieuwegein

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234