Risen haalt 175MWp met Mytrah

NINGBO, China, 20 april 2016 /PRNewswire/ -- Risen Energy Co., Ltd, een toonaangevende mondiale Tier 1-producent van krachtige fotovoltaïsche zonne-energie producten en leverancier van totale business solutions voor stroomopwekking, maakte vandaag de plaatsing van primaire orders bekend van 175MWp PV-modules door Mytrah Energy Ltd. De modules worden in 2016 verzonden.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160420/357620 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160420/357620]

Met de goedkeuring van een directe lening van $ 175 miljoen van de Asia Development Bank (ADB) is Mytrahʹs financiële pijplijn onlangs verstevigd. Daarnaast zijn er verdere details aan het licht gekomen met betrekking tot de specificaties over de grondstoffenvoorziening in 2016; 175MWp en een optie op een verdere 50MWp aan krachtige PV-modules van Risen. Deze bevestiging stelt beide partijen daarom in staat om hun toezeggingen om schone energie te leveren op een tactische manier te benaderen, in lijn met de overheidsverwachtingen, en tegelijkertijd de misvatting te weerleggen dat de PV-toeleveringsketen per se een uitputtingsslag moet zijn.

"Mytrah is natuurlijk dolblij met de recente ontwikkelingen," aldus de heer Ravi Kailas, voorzitter van Mytrah. "Dit is een weer een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het bedrijf. De betrokkenheid van de ADB bewijst nogmaals dat onze branche volwassen aan het worden is, en na een uitgebreid onderzoek naar potentiële leveranciers, hun kwaliteiten en bekwaamheden is ons contract met Risen een geweldige ontwikkeling voor onze afdeling zonne-energie."

"Risen wil Mytrah feliciteren met haar geloofwaardigheid, die met de goedkeuring van de ADB-lening wederom is bevestigd," aldus de heer Bypina Veerraju Chaudary, CSMO van Risen. "De laatste negen maanden hebben we zorgvuldig overlegd met het personeel van Mytrah, en uitgezocht wat het totale kostenplaatje is voor bezit van energieopwekkende systemen. Het is overduidelijk geworden dat Mytrah meedoet met ʹde grote jongensʹ. In Mytrah's grondige selectieprocedure wordt er heel nauwkeurig gekeken naar brandpunten op het gebied van technologie, kwaliteit, moderne productiefaciliteiten, dienstverlening, communicatie, financiële stabiliteit, en commercie. Wij zijn verheugd dat wij voldoen aan hun hoge standaard."

De projecten zullen gebruikmaken van de krachtige PV-modules van Risen, in een celconfiguratie van 72 en 60. De installaties zullen worden verspreid over het Indiase subcontinent waardoor de eindgebruikers en alle betrokken partijen profiteren van de milieuvriendelijke en commercieel rendabele voordelen.

Over Risen

Risen Energy is een toonaangevende wereldwijde Tier1-producent met een "AAA"-kredietwaardigheid van krachtige fotovoltaïsche zonne-energie producten en en leverancier van totale business solutions voor stroomopwekking. Het bedrijf, dat is opgericht in 2002 en sinds 2010 is genoteerd aan de beurs, verplicht zich waarde te generen voor haar gekozen klanten over de hele wereld. Techno-commerciële innovatie, ondersteund door uitmuntende kwaliteit en dienstverlening, dat kenmerkt de Risen totale PV-business solutions die behoren tot de krachtigste en meest kostenefficiënte in de branche. Met onze aanwezigheid op lokale markten en sterke financiële bankabiliteit zijn wij toegewijd en in staat om strategische en wederzijds voordelige samenwerkingen op te bouwen met onze partners, omdat we samen de stijgende waarde van groene energie kapitaliseren.Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160420/357620


Risen Energy Co., Ltd


CONTACT: Risen Energy Co., Ltd, Mr. P. Ponsekar, Vice President - Sales(India, SEA & FMEA), +91 96113 33011, Ponsekar@risenenergy.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234