ExaGrid toegevoegd aan Veeam Alliance Attach Programma voor wederverkopers

Samenwerking stimuleert en beloont verkoop van oplossingen bij geïntegreerd gevirtualiseerd back-up opslagsysteem, vergroting marge naar kanaalWESTBOROUGH, Massachusetts, 20 april 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van diskgebaseerde back-upopslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data-deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/], kondigde vandaag aan dat het is toegevoegd aan het Veeam® Alliance Attach Programma, dat verkoop van oplossingen voor de complementaire technologieën van ExaGrid en Veeam stimuleert door middel van het wederverkoopkanaal. Veeam® Software [https://www.veeam.com/] is de innovatieve leverancier van oplossingen voor Availability for the Always-On Enterprise(TM). Bij dit programma wordt extra korting gegeven aan wederverkopers op Gold- en Platinum-niveau, wanneer Veeam Backup & Replication(TM) of Veeam Availability Suite(TM) en een back-up opslagsysteem van ExaGrid samen als geïntegreerde oplossing worden verkocht.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

Veeam en ExaGrid zetten zich in voor het wederverkoperskanaal en werken samen met hun wederverkopers aan complete, gevirtualiseerde oplossingen op maat voor back-up en opslag van back-ups. Naast de sterke registratieprogramma's die beide bedrijven bieden aan gekwalificeerde wederverkopers zorgt het Veeam Alliance Attach Programma voor extra marge voor wederverkopers voor elke geregistreerde optie.

"Veeam en ExaGrid hebben een langlopend, blijvend en groeiend partnerschap dat zijn oorsprong vindt in 2010", zei Bill Andrews, CEO van ExaGrid. "ExaGrid heeft Veeam altijd beschouwd als visionair, die ver voorop loopt. Wij hebben gezien hoe Veeam snel een dominante speler is geworden in de markt voor beschikbaarheid en kijken ernaar uit ons partnerschap verder te versterken door de verkoop van onze gezamenlijke oplossing lucratiever te maken voor onze gezamenlijke wederverkopers."

Veeam is specifiek ontworpen om beschikbaarheid mogelijk te maken en zorgt voor snelle VM back-ups en VM boots in seconden tot minuten. De unieke landing zone van ExaGrid zorgt ervoor dat de meest recente back-ups van Veeam in hun eigen, niet-gededupliceerde vorm behouden blijven om te voldoen aan het waardevoorstel van Veeam bij het helpen van organisaties om hun hersteltijd en doelen (RTPO(TM)) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data te behalen. Langetermijn rententiedata wordt opgeslagen in gededupliceerde vorm, en met de groei van data houdt de unieke scale-out architectuur van ExaGrid het back-upvenster in lengte vast door rekenvermogen met capaciteit toe te voegen.

ExaGrid is het enige back-up opslagsysteem waarin de data mover van Veeam is ingebouwd, die - in vergelijking met straight disk - een verbetering van 30 % bij back-ups geeft en synthetische volledige back-ups tot zes maal sneller uitvoert. Vergeleken met inline data deduplicatie-apparaten zorgt ExaGrid voor drie maal de opnamecapaciteit en vijf tot tien keer de herstelcapaciteit, omdat ExaGrid reken-intensieve deduplicatie tijdens het back-upvenster en tijdrovende rehydratatie van data bij het herstellen of booten van een VM vermijdt.

Tweet dit: [http://ctt.ec/U1Vpd] .@ExaGrid toegevoegd aan @Veeam Alliance Attach Program, gezamenlijke verkoop oplossing zorgt voor grotere marge naar kanaal

Over ExaGrid

Organisaties komen bij ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat deduplicatie zo heeft geïmplementeerd dat alle problemen die verbonden zijn aan backup-opslag worden verholpen. De unieke landing zone en scale-out architectuur van ExaGrid zorgt voor de snelst mogelijke back-up - hetgeen resulteert in het kortst mogelijke vaste backupvenster, de snelst mogelijke lokale hersteloperaties, de snelste offsite tape-kopieën en directe VM-hersteloperaties, terwijl de lengte van het backupvenster permanent wordt gerepareerd, en dit alles met lagere initiële en lopende kosten. Kom te weten hoe u zonder stress back-ups verzorgt op www.exagrid of maakt contact met ons via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hier hoe klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-upoperaties permanent hebben hersteld.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contactpersoon media: Christine Murphy ExaGrid

cmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]

508-898-2872 x248Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234