Crowdynews brengt APIʹs uit voor social media curation

Biedt meer flexibiliteit aan uitgevers die de stem van de menigte willen laten horen op hun websites, apps en andere digitale ervaringenGRONINGEN, Nederland, 19 april 2016 /PRNewswire/ -- Crowdynews [http://www.crowdynews.com/], ʹs-werelds grootste social media curation-platform, maakte vandaag bekend dat het twee application program interfaces (APIʹs) heeft uitgebracht die te maken hebben met haar solution. Deze APIʹs stellen klanten en ontwikkelaars in staat om de kernfunctionaliteit van het Crowdynews-platform te gebruiken in applicaties die zij zelf hebben ontwikkeld (bijvoorbeeld een mobiele app of een andere eigen applicatie), en zo maximale flexibiliteit krijgen in het vinden, filteren, managen, en publiceren van sociale content.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160208/330590LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160208/330590LOGO]

"Ondanks het feit dat veel organisaties Crowdynews' 'out of the box'-mogelijkheden gebruiken, hebben sommige van onze klanten ideeën voor ogen over het gebruik van social media curation die een stapje verdergaan dan wat kant en klaar wordt geleverd. Daarom hebben we de APIʹs ontwikkeld," aldus Edwin Kuipers, mede-CEO en medeoprichter van Crowdynews. "We zijn erg benieuwd hoe onze klanten de mogelijkheden van deze APIʹs zullen gaan toepassen in hun mobiele apps, op hun websites en in andere digitale ervaringen en zo op een nieuwe, creatieve manier social media-content aanbieden naast de redactionele content."

Op dit moment worden er twee APIʹs aangeboden:-- Content API: Biedt meer flexibiliteit in hoe mediabedrijven
geselecteerde social media-content publiceren. Filter content op sociale
netwerk-dienst, op type content (bijvoorbeeld alleen content met
afbeeldingen), op locatie, of sorteer op het moment van publicatie of op
de mate waarin bepaalde content op dat moment trending is. De Crowdynews
Content API stelt ontwikkelaars in staat om geselecteerde social
media-content op te nemen binnen mobiele apps of andere digitale
ervaringen, waardoor zij de meest relevante, nieuwe, en veilige sociale
content kunnen leveren aan lezers, ongeacht de manier waarop zij toegang
hebben tot de content.
-- Control API: Biedt meer flexibiliteit en controle in hoe mediabedrijven
geselecteerde social media-content kunnen managen en filteren. De
Crowdynews Control API stelt klanten in staat om de administratie en
input, die hoort bij geselecteerde sociale content, eenvoudiger te
managen, waardoor zij in staat zijn om de meest relevante, nieuwe, en
veilige sociale content direct aan de lezers te leveren.

De APIʹs zijn aan het eind van deze maand beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.crowdynews.com/technology/APIs [http://www.crowdynews.com/technology/APIs].

Over Crowdynews
Crowdynews is ʹs werelds grootste sociale media curation platform en levert sociale content aan de wereldwijde markt voor nieuwsmedia. Wij zijn de absolute one-stop shop voor automatiseren van het opnemen van real-time, relevante en veilige sociale content van Twitter, Facebook, Instagram, Vimeo, en meer naast redactionele content. Wij doen dit door het gebruik van kunstmatige intelligentie & natuurlijke taalverwerking en wij leveren een volledige set functionaliteiten die onze klanten in staat stelt om "het hele verhaal" te vertellen, waaronder foto's, video's, ooggetuigenverslagen en opinies die worden gedeeld op sociale media. Kijk voor meer informatie op www.crowdynews.com [http://www.crowdynews.com/] of volg ons op Twitter @Crowdynews [http://www.twitter.com/crowdynews].Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160208/330590LOGO


Crowdynews


CONTACT: Allyson Barr, Allyson@crowdynews.com


Web site: http://www.crowdynews.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234