Level 3 breidt oplossing voor zakelijke communicatie uit

Voice Complete® is nu verkrijgbaar in een aantal West-Europese landen

BROOMFIELD, Colorado, 19 april 2016 /PRNewswire/ -- Level 3 Communications, Inc. breidt beschikbaarheid van haar bekroonde oplossing voor zakelijke communicatie, Voice Complete, uit naar verschillende landen in West-Europa.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160413/355025-INFO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160413/355025-INFO]

De manier waarop we communiceren en samenwerken blijft zich ontwikkelen en Voice Complete biedt daarom een uitgebreide portfolio van spraakfuncties, de mogelijkheid om bestaande investeringen in technologie uit te breiden en een migratiepad voor ondernemingen om op hun eigen tempo over te stappen op efficiëntere Unified Communications-toepassingen.

Met deze uitbreiding kunnen klanten met Voice Complete één oplossing gebruiken om verbinding te maken met hun vestigingen in West-Europa. Zo kunnen ze operationele complexiteit verminderen en betere efficiency realiseren door gebruik van gedeelde telefonieresources tussen verschillende locaties.

Belangrijke feiten:-- Voice Complete is een wereldwijde communicatie-oplossing die
gebruikmaakt van het uitgebreide, speciaal ontwikkelde IP-netwerk van
Level 3 voor SIP-trunking (Session Initiation Protocol) en systeemeigen
PRI-ISDN (Primary Rate Interface-Integrated Services Digital Network).
-- De oplossing ondersteunt hybride klantomgevingen en geeft klanten de
mogelijkheid om oude apparatuur over te zetten naar een
IP-spraakoplossing.
-- Voice Complete heeft een inclusief ontwerp voor een leveranciersneutrale
basis voor de toepassing van Unified Communications- en
Collaboration-oplossingen.
-- De oplossing omvat noodservices, geïntegreerde failoverbescherming en
'single vendor'-beheer.
-- Voice Complete is beschikbaar in de Verenigde Staten, Duitsland, het
Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en België.
-- In 2015 erkende Frost & Sullivan Level 3 voor Best Practices in VoIP en
SIP-trunkingservices voor ondernemingen
[http://ww2.frost.com/news/press-releases/frost-sullivan-awards-level-3-
best-practices-voip-and-sip-trunking-services-enterprises/] en werd
Voice Complete beschreven als "...een geavanceerde set
spraaktechnologieën voor grote ondernemingen die VoIP en SIP-trunking
vereenvoudigen voor toepassing in reguliere ondernemingen."

Kenmerken:-- SIP-trunking en PRI-verbindingen met het PSTN (public switched telephone
network) die geen apparatuur voor locatieconversie vereisen
-- Telefoonnummers en de mogelijkheid om lokale, nationale, internationale
en gratis nummers te bellen
-- Services voor noodoproepen
-- De mogelijkheid om telefoniebandbreedte van een multicontinentale of
multiregionale pool van CCP's (Concurrent Call Path) te delen
-- Geïntegreerde failover die niet vereist dat er extra CCP's worden
aangeschaft
-- Wereldwijd prijsmodel met flexibele factuuropties
-- Een klantenportal om de oplossing wereldwijd te beheren
-- Een enkel leverancierscontract en een uniforme reeks SLA's (service
level agreements)
-- Gratis bellen binnen de onderneming

Belangrijke citaten:

Mike Sapien, hoofdanalist, Ovum Enterprise Services

"Level 3's Voice Complete is een alomvattende, wereldwijde communicatie-oplossing waarmee grote ondernemingen SIP-gebaseerde services kunnen toepassen om hun spraakcommunicatie en zakelijke toepassingen te integreren en prestaties te verbeteren, betrouwbaarheid te vergroten en samenwerking tussen medewerkers en klanten toe te staan. Voice Complete omvat communicatiebeheer op basis van één contract, een klantenportal, een functiepakket en de juiste SLA's. Op basis van de sterke en succesvolle ervaringen met deze service die Level 3 in de VS heeft opgedaan, voorziet deze oplossing Europese ondernemingen van een flexibel, dynamisch en kosteneffectief IP-platform voor zakelijke communicatie."

Anthony Christie, hoofd Marketing, Level 3

"We zijn loyaal aan de internationale aard van ons bedrijf en bieden een oplossing die niet wordt ingeperkt door geografische grenzen. Voice Complete werkt waar onze klanten actief zijn en stelt ze in staat hun interne telefonieresources over de grens en op verschillende continenten te delen. We nemen de druk weg van het beheer van verschillende spraaktechnologieën door een platform te leveren dat hun bestaande infrastructuur ondersteunt en ze voorbereidt op de voordelen van next-generation communicatie-oplossingen. Klanten kunnen profiteren van betere efficiency in hun spraakomgeving, betere betrouwbaarheid en gestroomlijnde operationele activiteiten zodat zij zich kunnen richten op hun bedrijf."

Andrew Crouch, regiopresident, EMEA en Global Accounts Management Division, Level 3

"Dit is wederom een mijlpaal in ons streven gebruiksvriendelijke, alomvattende oplossingen te leveren die de behoeften van onze klanten ondersteunen. Internationale bedrijven willen zakelijke oplossingen die hen helpen de levensduur van hun huidige communicatie-oplossingen te verlengen terwijl ze tevens een brug slaan naar nieuwe platforms. Ongeacht hun bestaande architectuur kunnen ondernemingen profiteren van efficiëntere technologie, de betrouwbaarheid van hun communicatie verbeteren en operationele complexiteit verminderen. Met Voice Complete hebben klanten geen aanvullende apparatuur nodig. Ze kunnen op hun eigen tempo de overstap maken en zich focussen op hun kernactiviteiten."

Informatiebronnen:-- Oplossingsbrochure
[http://www.level3.com/~/media/files/brochures/en_voice_br_vcecmplt.pdf]
: Level 3 Voice Complete: Het intelligente pad naar een eenvoudig
gesprek

Over Level 3 Communications

Level 3 Communications, Inc. is een Fortune 500-onderneming die lokale, nationale en internationale communicatieservices biedt aan ondernemingen, overheidsinstanties en serviceproviders. Het uitgebreide portfolio dat Level 3 biedt met veilige, beheerde oplossingen omvat vezel- en infrastructuuroplossingen, IP-gebaseerde voice- en datacommunicatie, grootschalige Ethernet-services; video- en contentdistributie, datacenter- en cloudgebaseerde oplossingen. Level 3 bedient klanten in meer dan 500 markten in meer dan 60 landen in een wereldwijd servicesplatform op basis van privévezelnetwerken op drie continenten, verbonden door uitgebreide onderzeese faciliteiten. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc. Ga voor meer informatie naar www.level3.com [http://www.level3.com/] of leer ons kennen via Twitter [https://twitter.com/Level3], Facebook [https://www.facebook.com/#%21/level3] en LinkedIn [http://www.linkedin.com/company/level-3-communications].

© Level 3 Communications, LLC. Alle rechten voorbehouden. Level 3, Level 3 Communications, Level (3), Voice Complete en het Level 3-logo zijn ofwel gedeponeerde servicemerken of servicemerken van Level 3 Communications, LLC en/of een van diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en elders. Andere servicenamen, productnamen, bedrijfsnamen of logos in dit bericht zijn de handels- of servicemerken van hun respectieve eigenaars. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc.

Toekomstgerichte uitspraken
Een aantal uitspraken in dit persbericht zijn van een toekomstgerichte aard en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen of meningen van het management. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen garantie voor prestaties en zijn onderhevig aan diverse onzekerheden en andere factoren die buiten de controle van Level 3 liggen en die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke gebeurtenissen sterk afwijken van die die worden besproken in of geïmpliceerd door de uitspraken. Belangrijke factoren die Level 3 zouden kunnen verhinderen om de vermelde doelstellingen te realiseren zijn onder andere, maar niet beperkt tot, het vermogen van het bedrijf om: omzet uit haar services te verhogen om doelstellingen voor financiële en operationele prestaties te realiseren; effectieve ondersteunende systemen te ontwikkelen en bij te houden; systeem- en netwerkstoringen of -onderbrekingen te beheren; schending van de beveiligingsmaatregels voor het netwerk- en computersysteem af te wenden; nieuwe services te ontwikkelen die voldoen aan de vereisten van klanten en acceptabele marges genereren; de toekomstige uitbreiding of aanpassing van het netwerk te beheren om concurrerend te blijven; intellectuele-eigendoms- en eigendomsrechten te verdedigen; risico's te beheren die te maken hebben met de onzekerheid van de wereldwijde economie; voortdurende of versnelde afname in marktprijzen voor communicatieservices te beheren; capaciteit te verwerven voor haar netwerk bij andere providers en haar netwerk met voordelige voorwaarden te koppelen aan andere netwerken; nieuwe acquisities met succes te integreren; op effectieve wijze om te gaan met risico's op politiek of juridisch vlak, in de regelgeving, op het gebied van buitenlandse valuta of andere risico's waaraan de onderneming wordt blootgesteld door aanzienlijke internationale activiteiten; kwetsbaarheid voor voorwaardelijke verplichtingen te verkleinen; en om aan alle voorwaarden van haar schuldverplichtingen te voldoen. Extra informatie over deze en andere belangrijke factoren zijn te vinden in de deponeringen van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (Commissie van Toezicht op het effecten- en beurswezen). Uitspraken in dit persbericht dienen in het licht van deze belangrijke factoren te worden geëvalueerd. Level 3 is niet verplicht en doet nadrukkelijk afstand van een dergelijke verplichting om de toekomstgerichte uitspraken bij te werken of te wijzigen, ofwel op basis van nieuwe informatie, gebeurtenissen in de toekomst of anderszins.


Contactgegevens


Media VS. Media EMEA Investeerders

D. Nikki Wheeler Beatrice Martin-Vignerte Mark Stoutenberg

+1 720 888 0560 03300607342 +1 720 888 2518

Nikki.Wheeler@Level3.com Beatrice.Martin-Vignerte@level3.com Mark.Stoutenberg@Level3.com


Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115]

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160413/355025-INFOhttp://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115


Level 3 Communications, Inc.


Web site: http://www.level3.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234