Forum Systems houdt presentatie bij Europees congres voor Identity & Cloud van KuppingerCole

CTO Jason Macy houdt workshop over identiteitfederatie en API-beveiliging

BOSTON, 19 april 2016 /PRNewswire/ -- Forum Systems Inc. [http://www.forumsys.com/] kondigde vandaag aan dat CTO Jason Macy best practices in identiteitsfederatie en API-beveiliging zal onderzoeken door middel van een workshop bij de 10(e) jaarlijkse Europese conferentie voor Identity & Cloud Conference (EIC) van KuppingerCole.

Het evenement vindt plaats van 10-13 mei op het Dolce Ballhaus Forum Unterschleissheim in München, Duitsland. EIC 2016 [https://www.id-conf.com/] is een toonaangevend evenement voor identiteits- en toegangsmanagement (IAM) en cloudbeveiliging. Op het congres zal Forum Systems in Stand #S3 ook haar bekroonde Forum Sentry API Security Gateway tonen.

"Mobiele, hybride cloud, SDN en IoT zijn niet zomaar modewoorden. Het zijn zakelijke en technologische stimulansen die daadwerkelijk veranderingen teweegbrengen, en die samen netwerkarchitecturen gerevolutioneerd hebben", zegt Macy. "Om je succesvol te kunnen aanpassen aan het moderne computerlandschap en om hier te kunnen floreren laten de internationale bedrijven van vandaag de dag de legacy-agent en adapter-gebaseerde identiteit toegangscontrole van gisteren links liggen. In plaats daarvan omarmen zij de API beveiligingsbeheer-technologie als basis voor hun initiatieven voor identiteitsfederatie en API-beveiliging. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij EIC 2016 voor belangrijke inzichten en technieken om andere organisaties te helpen bij een succesvolle invoering, waarbij zij hun eigen initiatieven inzetten in onze steeds groeiende digitale economie."

Op dinsdag 10 mei van 9:00 - 13:00, CEST, zal Macy een workshop houden met de titel: "Achieving Secure Enterprise Identity Federation [https://www.id-conf.com/events/eic2016-forumsys]." Bij deze sessie zal een panel met branche-experts aanwezig zijn, waaronder Senior Analyst Matthias Reinwarth van KuppingerCole.

De workshop zal bestaan uit discussies waarin de best practices worden onderzocht waarmee bedrijven veilige identiteitsfederatie kunnen bereiken. Ook zullen experts succesvolle scenario's laten zien voor standaard-gebaseerde identiteitscapaciteiten door bestaande netwerkarchitecturen te gebruiken om kosten te verlagen en de last van implementatie en inzet te verminderen. Deelnemers leren het volgende:-- De belangrijkste technologische basis van identiteitsfederatie
-- De voordelen van oplossingen met agent versus oplossingen zonder agent
-- Hoe identificeren wij hun bestaande identiteitsmanagement-technologie,
databases en opslagplaatsen voor het bouwen van federatie en
SSO-dienstverlening
-- Hoe bereiken we hybride cloud-federatie door automatische conversie van
interne identiteitsmanagement-referenties naar gefedereerde
cloud-referenties.

Forum Systems wordt door KuppingerCole erkend als de enige verkoper in de markt voor API Management [http://info.forumsys.com/kuppingercole-api-security-management-leadership-compass] met een "primaire gerichtheid op veiligheid." Het analysebedrijf gaf ook aan dat de Forum Sentry API gateway "een van de eerste keuzes dient te zijn, niet alleen voor de overheid of financiële instellingen, maar voor ieder bedrijf met een langetermijns API-strategie [http://info.forumsys.com/kuppingercole-executive-view-forum-sentry-api-gateway]." Daarnaast heeft KuppingerCole Forum Sentry recentelijk geprezen voor het leveren van "een brede set functionaliteit, met name rondom identiteitsfederatie en gefedereerde SSO."

Over Forum Systems

Forum Systems, een dochteronderneming in volledig eigendom van Crosscheck Networks, Inc., is toonaangevend in API beveiligingsbeheer. De Forum Sentry API Gateway zorgt voor gecentraliseerde veiligheid, identiteit en beheer voor SOA, REST en mobiele communicatie, en zorgt ervoor dat bedrijven complexe API-toegang kunnen beheren op een efficiënte, wendbare, en uitermate veilige wijze. Forum Sentry verwerkt wereldwijd meer dan 10 miljard transacties per dag en met een architectuur die berust op een ontwerp waarbij veiligheid voorop staat levert het systeem een ongeëvenaarde beveiliging tegen potentieel inbreuk op HTML, XML, SOAP en REST. Forum Sentry is de enige FIPS 140-2 en NIAP NDPP-gecertificeerde API Gateway waarmee een beveiligde verbinding tussen gebruikers, applicaties en de cloud kan worden bereikt. Ga voor meer informatie naar www.forumsys.com [http://www.forumsys.com/].

Alle producten en bedrijfsnamen die hierin worden genoemd kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.


Forum Systems Inc.


CONTACT: CONTACTPERSOON: Shannon Todesca, CHEN PR, Inc., 781-672-3147,stodesca@chenpr.com


Web site: http://www.forumsys.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234