MCNV seminar: “Challenges for Enabling Inclusion”

Op woensdagmiddag 20 april organiseert MCNV tussen 13.30 - 17.00 uur in de Amsterdamse Hortus een seminar over het thema "Challenges for Enabling Inclusion". Inclusie is het mogelijk maken dat gemarginaliseerde mensen in de samenleving gelijkwaardig kunnen participeren in onderwijs, gezondheidszorg en sociale ontwikkelingen.

Dit thema is door de VN uitgeroepen als overkoepelend thema in de Social Development Goals met de slogan 'Leave No One Behind'. MCNV heeft de afgelopen vijf jaar aan inclusie gewerkt met het Transition in the East Alliance (TEA) programma, waarvan tijdens het seminar de belangrijkste inzichten en geleerde lessen gedeeld zullen worden.

Wilt u het seminar bijwonen of meer informatie over het programma? Neem dan contact op met Dagmar Doeleman per mail dagmar.doeleman@mcnv.nl of per telefoon 020-6270411

MCNV

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234