Nieuw tijdschrift Vogelmagazine voor de beginnende vogelaar

Vanaf 19 april ligt er een nieuw tijdschrift in de schappen: het 84 pagina dikke Vogelmagazine, hét magazine voor beginnende vogelaars. Het neemt lezers op sleeptouw in de machtig mooie wereld die vogels kijken is. Vogelmagazine inspireert, met vogelverhalen van divers pluimage. Zo vertelt fotograaf David Pattyn over zijn fascinatie voor futen; geeft kunstenaar Erik van Ommen tips over het tekenen van vogels; en laat Vogelmagazine zien dat ook de stad vol vogels zit, van ijsvogel tot slechtvalk.

Vogelmagazine laat je eropuit trekken, met een grote special over vogeleiland Texel, inclusief kaart met 12 hotspots én een fietsroute met kans op ruim 100 vogelsoorten. Liever wandelen? Dat kan met de vogelrijke wandelroute bij Camperduin.
Vogelmagazine is uiteraard ook praktisch: wat zijn de beste vogelgidsen, waar vind je de beste vogelkijkplekken en waaruit bestaat de basisuitrusting van een vogelaar? Plus een grote telescopentest, met 10 telescopen tussen de Euro 400 en Euro 4.000.

Vogels kijken wint aan populariteit. De tv-wedstrijd In de ban van de condor- waarin vogelaars werden gekoppeld aan bekende Nederlanders - trok vorig jaar vele honderdduizenden kijkers. Aan Vogelmagazine vertelt winnaar Klaas de Jong: "Vogels kijken vind ik buitengewoon spannend, je weet nooit wat je tegenkomt." Hij heeft er dan ook zijn werk van gemaakt en organiseert speciaal voor lezers van Vogelmagazine een weekendsafari op Texel.

Het 84 pagina dikke Vogelmagazine ligt vanaf 19 april in de winkel en kost Euro 4,95.

Over Vogelmagazine
Vogelmagazine is een nieuwe uitgave van New Skool Media en gemaakt door de redactie van natuurmagazine Roots. Het telt 84 pagina en is voor de beginnende vogelaars. Het neemt lezers op sleeptouw in de machtig mooie wereld die vogels kijken is.

Roots

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234