Snam Rete Gas uit Italië kent Cason een contract toe voor ontwikkeling van technologie voor slimme meters voor gastransportsystemen

ROME en BOEDAPEST, Hongarije, April 18, 2016 /PRNewswire/ --Snam Rete Gas, het toonaangevende gastransportbedrijf van Italië, en Cason Inc [http://www.cason.hu/en/index ], een technologiebedrijf dat zich richt op groene technologie en slimme meters, hebben een contract getekend om een nieuwe technologie te ontwikkelen voor de verdere versterking van de gascontrolesystemen van Snam Rete Gas.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160210/331973LOGO )

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160210/331945LOGO )

De samenwerking zal zich richten op de ontwikkeling en uitvoering van de stand van de techniek voor veldcontrolesystemen om belangrijke parameters door te geven, met IP-protocol, op GPRS/3G/4G-communicatietechnologie en om diagnostische diensten te verstrekken. De technologie is ontworpen om te werken onder extreme milieuomstandigheden zonder externe voeding.
Cason zal ook zorgen voor haar eigen technologie voor veldcontrolesystemen, waaronder technische diensten, ontwerp van hardware en software, productie en assemblage, reparatie en onderhoud van haar technologiesysteem en specifieke diensten voor softwareontwikkeling.
Het nieuwe state-of-the-art systeem zal een grote impact hebben op het milieu en de activiteiten milieuvriendelijker maken en de beveiliging van de gastoevoer verhogen.
Over Cason Inc.   
Cason Inc [http://www.cason.hu/en/index ]., een bedrijf uit de DBH Group [http://dbh-group.com/en/investment ], is een innovatief bedrijf in slimme technologie dat een zeer innovatieve bedrijfseigen draadloze technologie heeft ontwikkeld, waardoor het in staat is om complete oplossingen te bieden voor de olie-, gas- en utiliteitssector op het gebied van energiemeting. Hierbij ligt de nadruk op de intergratie van cleantech en cloud-gebaseerde slimme metersystemen. Bedrijven die haar technologie aannemen kunnen de energie-efficiëntie verhogen en zo het effect van de klimaatverandering verminderen.
Raad van bestuur:  Sandor Erdei [http://dbh-group.com/en/?team=dr-sandor-erdei ],  Zoltan Jaszberenyi [https://www.linkedin.com/in/zoltan-jaszberenyi-a32aa3b7 ], Laszlo Urge [http://dbh-group.com/en/?team=dr-laszlo-urge ]
Over Snam Rete Gas.  
Snam Rete Gas is de leider in Italië in de transport en de verzending van aardgas, waar het beschikt over uitstekende vaardigheden op het gebied van technologie, onderzoek en veiligheid. Snam Rete Gas ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 70 jaar een gastransportnet dat zich uitstrekt over 32.245 km in heel Italië.  Snam Rete Gas is een bedrijf van Snam, een geïntegreerde operator die het voortouw neemt wat de gereguleerde activiteiten in verband met gas betreft in Italië en de marktleider in Europa op het gebied van gereguleerde actiefwaarde (RAB).
Voor meer informatie:
Contact: info@cason.com


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160210/331973LOGOhttp://photos.prnewswire.com/prnh/20160210/331945LOGO


DBH Investment Zrt.


CONTACT: László Ürge, PhD, +(36)-30-350-1520

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234