LXRY lanceert Amsterdamse luxe gids

Amsterdam, 13 april 2016

LXRY City Amsterdam is een nieuwe jaarlijkse uitgave van LXRY Media Group vol met de mooiste luxe adressen van Amsterdam. Het allerlekkerste stukje wagyu haal je bij Slagerij de Leeuw in de Utrechtsestraat en de financiers cakejes van Chocolaterie Pompadour in de negen straatjes zijn simpelweg geweldig. Bij Wanrooij Gallery kun je je in bijzondere kunstfotografie verdiepen. De flagship store van Siematic - met keukens als stijlkamers - ecologische luxe bij Sukha in de Haarlemmerstraat, de antieke spiegels van Anouk Beerents, de Nagomi spa in het Okura Hotel, de kippetjes bij Rijsel Rotisserie of de kosmopolitische cocktailbar van Mr Porter: het is maar een greep uit de meer dan 160 adressen die verzameld zijn.

Van Chinees tot Russisch
Amsterdam barst uit haar voegen en dankzij het boek LXRY City Amsterdam weet je precies waar je wilt zijn als je van luxe houdt. Als je van lekker eten houdt, wilt overnachten in een super-de-luxe hotel of op zoek bent naar unieke mode- of interieurwinkels.
De voertaal is Nederlands en Engels en de openingspagina's zijn geschreven in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Russisch en Arabisch. Een modern vormgegeven naslagwerk waarin bijzondere culinaire ervaringen, luxe & exclusieve winkels, galeries, hotels en restaurants in de hoofdstad zijn opgenomen. LXRY Media Group heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de wereld van luxe en heeft met deze uitgave het premium aanbod van Amsterdam in kaart gebracht.

Ruim 17 miljoen toeristen in 2016
Waar 800 jaar geleden een drassig veengebied lag, prijkt nu één van de grootste historische binnensteden van Europa. Met ruim 2,3 miljoen inwoners, waaronder 180 verschillende nationaliteiten, is Amsterdam uitgegroeid tot metropool van wereldformaat. Ruim zeventien miljoen binnenlandse en buitenlandse toeristen zullen in 2016 hun weg naar de hoofdstad vinden en prognoses wijzen op een verdubbeling in de komende tien jaar.

Luxe in Amsterdam is booming
Amsterdam is booming: een cumulatie van eeuwenoude romantiek en cultuur in combinatie met een vooruitstrevende zin voor kwaliteit, innovatie en ondernemerszin.
Dat heeft geresulteerd in unieke 5-sterren hotels die zich vestigen in de stad, waaronder het onlangs geopende W Hotel. Het Museumkwartier met het vernieuwde Rijksmuseum, dat jaarlijks ruim 2,3 miljoen bezoekers ontvangt. Het exclusieve aanbod luxe merken in Amsterdam's grootste warenhuis de Bijenkorf. Of de monumentale diamantslijperij van Gassan uit 1878, waar Amsterdam onder andere de naam 'City of Diamonds' aan te danken heeft.

LXRY Media Group
LXRY Media Group is uitgever van LXRY Magazine en WWW.LXRY.NL. Daarnaast is LXRY Media Group producent van het SBS6 programma LXRY TV (elke zondag om 11 uur). Van 8 t/m 12 december organiseert LXRY Media Group de vijftiende editie van Masters of LXRY, een jubileumeditie met het grootste beursoppervlak in de geschiedenis van het bestaan van dit premium lifestyle event in de Amsterdam RAI.

LXRY City Amsterdam, waar te koop?
LXRY City Amsterdam heeft meer dan 160 adressen verzameld. Het boek is verkrijgbaar in de betere boekhandel en online te bestellen via WWW.LXRY.NL

LXRY Media Group

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234