Online platform brengt consument en vervoerder samen

De Nederlandse start-up Sjipit breekt de markt voor goederenvervoer open door vraag en aanbod te verbinden via een online platform. Sjipit is geen duur transportbedrijf met eigen vrachtwagens, maar een online marktplaats die gebruik maakt van ondernemers die dagelijks zakelijk onderweg zijn. Zij brengen spullen gemakkelijk, voordelig en flexibel naar hun bestemming. De prijs en aflevertijd bepalen de bezorger en opdrachtgever onderling op www.sjipit.nl, zónder tussenkomst van Sjipit.

Sjipit-oprichter Arnoud van Werkhoven: 'Grote spullen, gekke spullen, lastige spullen, bijzondere spullen: je vervoert ze met Sjipit. Denk bijvoorbeeld aan een bankstel dat je op Marktplaats hebt gekocht. Ondernemers met een busje, auto of vrachtwagen halen deze spullen op hun dagelijkse route graag op voor een vooraf afgesproken bedrag.'

In de aanloop naar de lancering van de app hebben zich al honderden gebruikers aangemeld. Aanvankelijk wordt gestreefd naar een landelijke dekking en snel daarna wordt een internationale uitrol voorzien. De mobiele app van Sjipit is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Website: www.sjipit.nl
Promotiefilm: commercial

Twitter: @Sjipit

Sjipit

plaats:
Breda
website:
http://www.sjipit.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234