nestpick maakt als finalist van de 2016 Red Herring Top 100 Europe award kans op een prijs

BERLIJN, April 12, 2016 /PRNewswire/ --nestpick kondigde vandaag aan dat het is uitgeroepen tot finalist van de Red Herring Top 100 Europe award, een prestigieuze lijst kandidaten die bestaat uit de meest veelbelovende private technologiebedrijven in de Europese zakelijke regio.
Het redactieteam van Red Herring selecteerde de meest innovatieve bedrijven uit honderden aanmeldingen uit heel Europa. De genomineerden werden op 20 kwantitatieve en kwalitatieve hoofdcriteria beoordeeld: opvallende impact, voetafdruk in de markt, bewezen concept, financiële prestaties, technologische innovatie, maatschappelijke waarde, kwaliteit van management, uitvoering van strategie en integratie in hun respectieve sectoren.
"We zijn vooral trots op de maatschappelijke waarde die nestpick biedt," zegt Patricia Moubarak, mede-oprichter en COO van nestpick. "We helpen mensen aan iets dat iedereen nodig heeft: een huis. We beoordelen ons succes aan de hand van de tevredenheid van onze klanten en het thuis dat we ze bieden."
Naast het beoordelen van het potentieel bevat het unieke assessment van Red Herring ook een beoordeling van het feitelijke trackrecord en de status van het bedrijf. Hierdoor zijn ze in staat voorbij de "buzz" te kijken en vormt de lijst een waardevol instrument bij het ontdekken en benutten van de grootste kansen in de markt.
"Dit jaar was zeer waardevol en boven alle verwachtingen", vertelt Alex Vieux, uitgever en CEO van Red Herring. "Er zijn in Europa vele fantastische bedrijven die echt innovatieve en prachtige producten op de markt brengen. Het kostte ons echt veel moeite om de finalisten te selecteren. De toekomst van nestpick is veelbelovend en het heeft zijn plaats tussen de finalisten verdiend. Nu staan we voor de moeilijke taak om de Top 100-winnaars van Red Herring Europe te moeten uitkiezen. We zijn ervan overtuigd dat de uitverkorenen van 2016 zullen uitgroeien tot bedrijven die nog veel van zich zullen laten horen."
De finalisten van editie 2016 van de Red Herring 100 Europe award worden uitverkoren op basis van hun technologische innovatie, managementkwaliteiten, marktomvang, investeringen, klantwerving en financiële gezondheid. Tijdens de maanden voorafgaand aan de aankondiging beoordeelde Red Herring meer dan 1.200 bedrijven in de sectoren telecommunicatie, beveiliging, cloud, software, hardware, biotech, mobiel en overige, die zich hadden aangemeld en aan de vereisten voldeden.
De mede-oprichter en CEO van nestpick, Fabian Dudek, toonde zijn dankbaarheid voor de uitverkiezing en sprak tevens zijn vertrouwen uit in een plekje in de top-100. Hij verklaart dat "Red Herring precies weet wat innovatie betekent, en de keuze voor ons bevestigt duidelijk dat het revolutioneren door nestpick van de huurmarkt de juiste kant opgaat."
Dudek kijkt ernaar uit om nestpick van 11-13 april 2016 op het Red Herring Europe Forum in Amsterdam te vertegenwoordigen. De Top 100-winnaars zullen op de avond van 13 april op het evenement tijdens een speciale awardsceremonie worden bekendgemaakt.
Over nestpick  
Nestpick is een dienst voor een nieuwe generatie, die zorgt voor noodzakelijke verandering in de slecht functionerende huurmarkt. Het platform biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige, veilige en handige manier een huurhuis voor de lange termijn te zoeken en te huren. Dit gebeurt volledig online. Het bedrijf werd in 2014 opgericht en heeft als doel een nieuwe standaard te ontwikkelen op de huurmarkt.
nestpick wordt ondersteund door de volgende investeerders: Mangrove (Skype), b-to-v (Facebook), Target Global (Fyber), enern. De dienst is in 5 Europese steden beschikbaar en omvat meer dan 21.000 vermeldingen. Het bedrijf is opgericht door Fabian Dudek en Dr. Patricia Moubarak en heeft LOEY- en STUOP-prijzen voor ondernemerschap in de wacht gesleept.

 
Mediacontact 
Nestpick 
Gabriel Escalona 
Gabriel@nestpick.de 
+49-172-761-3829 


 nestpick

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234