Marco Kreuger nieuwe lobbyist bij de NVM

Marco Kreuger is in maart jl. in dienst getreden bij de NVM als lobbyist. Kreuger (38) gaat de belangen van de NVM behartigen in Den Haag en Brussel.

Kreuger beschikt over brede ervaring met belangenbehartiging en public affairs en heeft gewerkt voor diverse brancheorganisaties. Als voormalig wethouder in Amsterdam Zuid brengt hij ook politiek-bestuurlijke ervaring mee. Zijn inspanningen zijn erop gericht de visie van de NVM te vertalen naar politieke resultaten.

Over de NVM
De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars & taxateurs. Ze bestaat sinds 1898 en is actief in alle marktsegmenten. Namens de leden zorgt de NVM voor belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ruim 4000 makelaars en taxateurs aangesloten. De NVM-makelaar/taxateur is de adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de vastgoedmarkt: koop, verkoop, huur, verhuur en taxatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roeland Kimman, communicatie, media en woordvoering. Telefoon 030 6085 185, mobiel 06 - 55 205 205 E mail: kimman@nvm.nl

NVM

plaats:
Nieuwegein
website:
http://www.nvm.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234