Tivoli Audio geeft een exclusieve voorbeschouwing van de nieuwe productlijn tijdens High End München en kondigt wijzigingen in het management aan

BOSTON, 11 april 2016 /PRNewswire/ -- Wereldberoemd Tivoli Audio, bekend om zijn iconisch ontwerp en geluidskwaliteit, kondigt voor 2016 nieuwe productlanceringen en veranderingen in het management aan.

Dit jaar zal voor Tivoli Audio cruciaal blijken te zijn bij de release van de eerste beperkte editie model-en productlijn sinds de overname in mei 2015. Tivoli presenteert de nieuwe lijn, ontworpen door VP Development Paul DePasquale, aan exclusieve partners tijdens de High End München vakbeurs in mei 2016. Tivoli Audio belooft moderne technologie en biedt een gebruikersvriendelijke audio-ervaring, gemengd met de voorliefde van een door esthetiek en kwaliteit geleid ontwerp, dat het merk bekend heeft gemaakt.

DePasquale, een veteraan van 10 jaar bij Tivoli Audio, met een carrière op het terrein van audio-engineering, productontwikkeling en sales management, begrijpt wat het merk bijzonder maakt. "Bij de ontwikkeling van deze productlijn wilden we technologie in het merk injecteren, maar ook trouw blijven aan de eigen wortels, namelijk de expressie van audio als een vorm van kunst", zegt DePasquale.

In aanvulling op de nieuwe richting voor de Tivoli Audio producten, zal Silvio M. Pupino, die met succes Tivoli Audio voor een wereldwijd publiek heeft gelanceerd, zich weer voegen bij het bedrijf als VP International Sales. "Ik geloof in de toekomst en het succes van het merk en ben erg gemotiveerd om een aandeel te hebben in de bepaling van de toekomst van home audio door Tivoli," zegt Pupino.

DePasquale, Pupino en Daniel Atanasov, VP Finances, die ook verantwoordelijk is voor operations en logistiek, zullen Tivoli Audio leiden. "Tivoli Audio wordt bestuurd door een team van getalenteerde en toegewijde medewerkers die waarde hechten aan het belang van groter denken, het verkennen van nieuwe ideeën en nieuwe samenwerkingen, waarbij nooit de fijnere details worden vergeten, namelijk wat een product werkelijk tot een merk maakt," zegt DePasquale. "Vijftien jaar na de start van het bedrijf, blijft Tivoli Audio eenvoudig te gebruiken, kwalitatief hoogwaardige een mooi vormgegeven producten maken, door het gebruik van technologie, zonder opoffering van het ontwerp."

Voor meer informatie over Tivoli Audio, bezoek tivoliaudio.com.


Tivoli Audio


CONTACT: CONTACTPERSOON: Zoe Dalis, zdalis@tivoliaudio.com, 617-531-0356


Web site: http://www.tivoliaudio.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234