Pokka Sapporo Food & Beverage introduceert "#fastingcharity"-project met Gerolsteiner, natuurlijk koolzuurhoudend water uit Duitsland

TOKYO, 8 april 2016 /PRNewswire/ --

-"Voeg waarde toe aan uw leven."; Nieuw initiatief waarin vasten liefdadigheid is, en iets moois toevoegt aan uw gebruikelijke activiteiten voor zelfverbetering-

Pokka Sapporo Food & Beverage Ltd. heeft sinds de Dag van het Koolzuurhoudend Water (ʹCarbonated Water Dayʹ) op 8 april 2015 samen met Gerolsteiner, het Duitse natuurlijk koolzuurhoudend water, en Jessica Michibata, het gezicht van de campagne, gewerkt aan het verspreiden van bewustzijn over een nieuwe manier van vasten voor gezondheid en schoonheid. In 2016 zal het bedrijf het (#fastingcharity)-project starten, met als doel meer vrouwen te ondersteunen met hun gezondheid en schoonheid. Het project, waar ook het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties (WFP) aan meewerkt, is een compleet nieuw initiatief dat vasten en liefdadigheid combineert. Het project gaat van start op 8 april 2016.

(Afbeelding: http://prw.kyodonews.jp/prwfile/release/M103766/201604089641/_prw_OI3fl_an08eu3n.jpg [http://prw.kyodonews.jp/prwfile/release/M103766/201604089641/_prw_OI3fl_an08eu3n.jpg])(Foto: http://prw.kyodonews.jp/opn/release/201604089641/ [http://prw.kyodonews.jp/opn/release/201604089641/])

Momenteel zijn er veel vrouwen in ontwikkelde landen die het voedsel dat ze eten beperken door bijvoorbeeld vasten of het op dieet gaan. Van alle onderzochte vrouwen gaf 80 procent aan ervaring te hebben met het op dieet gaan (*1). Aan de andere kant leven we in een wereld waarin bijna 500 miljoen vrouwen in ontwikkelingslanden problemen hebben met het vinden van genoeg voedsel om te eten. In het (#fastingcharity)-project zal het voedsel dat mensen niet eten tijdens het vasten worden opgestuurd naar vrouwen in het Midden-Oosten en Afrika.

Dit zijn de belangrijkste elementen van het (#fastingcharity)-project:

(1) Donaties aan ontwikkelingslanden

Iedere keer als je tijdens het vasten met Gerolsteiner een foto van jezelf plaatst op Twitter of Instagram met de hashtag (#fastingcharity), zal de hoeveelheid voedsel van de maaltijd die je hebt vervangen door het vasten worden gedoneerd aan het WFP om vrouwen in ontwikkelingslanden te ondersteunen.

(2) Reclame voor het product

Een selectie van de beste posts met de eerdergenoemde hashtag zullen worden getoond op een speciale website (http://fasting.pokkasapporo-fb.jp/en/ [http://fasting.pokkasapporo-fb.jp/en/]) waarop gekozen deelnemers de aanvullende gezichten van de campagne worden, naast de al deelnemende beroemdheden als Jessica Michibata, Hinano Yoshikawa, Mayumi Sada and Kozue Akimoto die op de flessenhalzen staan van de actieverpakkingen.

(3) "#fastingcharity Report" maakt de status van de donaties bekend aan het WFP

De gegevens van het WFP over de status van de donaties van het (#fastingcharity)-project worden regelmatig bijgewerkt op een speciale webpagina (http://fasting.pokkasapporo-fb.jp/en/ [http://fasting.pokkasapporo-fb.jp/en/]). Op deze pagina kun je de voortgang volgen van de donaties die via #fastingcharity zijn verkregen (er wordt getoond hoeveel maaltijden er zijn verzonden), naar welke regio's de donaties zijn gestuurd (het Midden-Oosten en Afrika), en hoe het voedsel dat deelnemers aan #fastingcharity niet hebben gegeten wordt gegeven aan vrouwen over de hele wereld.

Achtergrond van het #fastingcharity project:

(1) 80% van de vrouwen voelt de noodzaak om op dieet te gaanVolgens de uitkomsten van een onderzoek dat vrouwen vroeg over hun diëten vond 80% dat een dieet noodzakelijk was (absoluut noodzakelijk: 45%; waarschijnlijk noodzakelijk: 33%). En 80% heeft ervaring met het op dieet gaan (momenteel op dieet: 32%; in verleden op dieet geweest: 48%) (*1).


(*1): Bron: "CT research No. 4
--Attitude survey on
diet (weight loss)" door
Clinical Trial Co.

(Documentatie1: http://prw.kyodonews.jp/prwfile/release/M103766/201604089641/_prw_OI4im_m5H8zddJ.png [http://prw.kyodonews.jp/prwfile/release/M103766/201604089641/_prw_OI4im_m5H8zddJ.png])

(2) Meer dan 60% van de vrouwen heeft interesse in vrijwilligerswerkVolgens een onderzoek van Cabinet Office naar het leveren van een sociale bijdrage heeft 60% van de vrouwen interesse in vrijwilligerswerk (erg geïnteresseerd: 11,1%; enigszins geïnteresseerd: 54,1%) (*2).


(*2): Source: Cabinet Office NPO's
"2014 Survey on the Social
Contribution of Citizens"

Wij bieden vrouwen de nieuwe ervaring van het "Fasting Charity"-project, waarin zij een sociale bijdrage kunnen leveren door alleen maar te vasten met Gerolsteiner.

(Documentatie2: http://prw.kyodonews.jp/prwfile/release/M103766/201604089641/_prw_OI5im_273w4F8G.png [http://prw.kyodonews.jp/prwfile/release/M103766/201604089641/_prw_OI5im_273w4F8G.png])

Wat is Gerolsteiner?

Gerolsteiner is Duitslandʹs meest gedronken natuurlijk koolzuurhoudend water (*3) met nul calorieën en een geschiedenis die meer dan 120 jaar teruggaat. Ondanks het feit dat het erg hard water is (1,310 mg/L), is het makkelijk te drinken en heeft het een goede, gebalanceerde smaak. Bovendien bevat het ook natuurlijke mineralen zoals calcium en magnesium, en daarom wordt het ook aanbevolen aan mensen met een druk schema en mensen op dieet die neigen naar een mineraaltekort.


(*3): Source: 2012 research by
Nielsen

Wat is vasten?

Vasten wordt gedaan om gezondheid en schoonheid te behouden door middel van dieetrestricties en het zorgvuldig innemen van water en mineralen. Echter, als je jezelf excessieve dieetrestricties oplegt of niet genoeg water tot je neemt, berokken je schade aan je gezondheid. Het wordt aangeraden om tijdens het vasten natuurlijk koolzuurhoudend water te drinken zoals Gerolsteiner, dat rijk is aan mineralen als calcium en magnesium die het lichaam nodig heeft en daarnaast het hongergevoel kan verlichten. Zorg ervoor goed uitgebalanceerde maaltijden te eten zoals die worden aanbevolen door Jessica Michibata op de speciale Gerolsteiner-webpagina, die is gemaakt onder toezicht van Prof. Kobayashi van de Juntendo University School of Medicine.


Pokka Sapporo Food & Beverage Ltd.


CONTACT: Ryuya Kimura, Gerolsteiner #fastingcharity PR-Secretariaat, PokkaSapporo Food & Beverage Ltd., Tel: +81-3-5459-5448, E-mail:fastingcharity@materialpr.jp

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234