'Bo-Saris emotioneel ingestort'

Bo-Saris:

'Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk. Na het zien van de RTL Boulevard uitzending van gisteravond ben ik emotioneel ingestort. Het is onbeschrijfelijk wat dit nieuws met mij en mijn gezin doet.

In de laatste anderhalf jaar van mijn samenwerking met dhr. Noorman heb ik tot op de laatste dag aan al mijn verplichtingen voldaan. Mijn verantwoordelijkheid was om artistieke leiding aan het bedrijf te geven. De verantwoordelijkheid van het zakelijke gedeelte lag volledig bij dhr. Noorman. Er is verzocht aan partijen door de curator om tijdens de afwikkeling van het faillissement niet naar buiten te treden. Nu dhr. Noorman toch naar buiten treedt word ik ook gedwongen om te reageren.

Ik ben voor het bedrijf door het vuur gegaan en heb daarbij zelfs het onmogelijke mogelijk gemaakt. Samen met mijn bandleden heb ik gestreden tot het bittere eind. Bandleden waarmee ik tot op de dag van vandaag een goed relatie heb en nog steeds optreed.

Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk. Dit soort smaad is voor mij niet te verkroppen. Ik voel mij nu dan ook noodgedwongen om stappen te ondernemen richting dhr. Noorman en Taihuttu zodat zij nooit meer iemand de schade kunnen aanrichten zoals zij die mij, mijn gezin en bandleden hebben aangedaan.

Zolang het onderzoek gaande is en in handen van de curator ligt moet ik mij onthouden van enig commentaar.'

Beat Boutiq

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234