A&B Groep ontvangt IBM award voor haar Telecom Expense Management oplossingen


A&B Groep: A&B Groep is blij de IBM GTS Business Partner Leadership Award te ontvangen voor "outstanding networking leadership".

AMSTERDAM - Al jaren werkt A&B Groep intensief samen met IBM. In 2014 ontstond een extra positieve dynamiek in dit partnership door de intensievere samenwerking met de IBM sales teams in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. In trajecten bij klanten acteren IBM en A&B Groep als één organisatie en bieden Telecom Expense Management [TEM] oplossingen aan.


Deze TEM oplossingen maken het voor nationale en internationale organisaties mogelijk om inzicht te krijgen in hun Telecom Management. Daardoor zijn contractoptimalisaties mogelijk. Na de optimalisatie volgt sturing en bewustwording. Altijd met als doel korte, middellange en lange termijn besparingen voor bedrijven te realiseren én deze kosten en contracten te beheren in het Telecom Expense Management platform.

Al eerder in 2015 was A&B Groep genomineerd voor de IBM Outstanding Commerce Award en afgelopen maandag ontving A&B Groep officieel deze 2016 award.

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160408/353047)

Rudi Overmars [IBM GTS Volume Sales & Channel Leader Global Technology Services]

"IBM geeft met overtuiging A&B Groep de 2016 Services Business Partner Leadership Award. Wij doen dat omdat A&B Groep een zeer interessante Telecom Expense Management [TEM] deal heeft gesloten met een grote multinational in de Benelux. Deze deal heeft die onderneming een substantiële besparing op haar telecomkosten opgeleverd. De aanpak die A&B Groep hanteert zal ook in de toekomst voor andere bedrijven tot grote resultaten leiden. Deze aanpak, in combinatie met de vruchtbare samenwerking met de IBM Sales teams, en de gezamenlijke marketingcampagnes maakt dat wij met veel plezier deze award aan het team van A&B Groep overhandigen."


Jorg Wiedijk [Global Marketing Director A&B Groep]

"Wij zijn erg blij met deze award en ook met ons strategisch partnership met IBM. Het samen optrekken bij klanten en hen te helpen met hun telecomuitdagingen doen we graag. Telecom Management waaronder Telecom Expense Management is complex. Zowel IBM als A&B Groep helpen onze klanten graag met deze uitdaging. Deze award onderstreept onze nauwe samenwerking".

Over A&B Groep:
Sinds de oprichting in 1999, nu ruim 16 jaar geleden, is A&B Groep dé toonaangevende consultancy groep in de telecommunicatiemarkt. A&B Groep assisteert u graag met het optimaliseren van uw telecomcontracten en het beheren van complexe telecommunicatie vraagstukken. Dit doen wij voor ruim 500 bedrijven wereldwijd. Of het nu gaat om vaste telefonie, mobiele telefonie of datanetwerken, de consultants van A&B Groep nemen graag uw telecomuitdagingen uit handen, geven u inzicht en helpen u te besparen op uw telecomkosten. Tot de klanten van A&B Groep behoren onder meer IBM, Rabobank Groep, De Lage Landen, Robeco, AkzoNobel, Fluor, Flowserve, Hanos

GTEM Solutions | your global technology solutions platform
A&B Groep biedt dit flexibele Telecom Expense Management platform aan als Software as a Service oplossing (SaaS oplossing). Dat wil zeggen; samen met u bouwen we het platform conform uw eigen bedrijfswensen. Als het platform staat, verzorgen de consultants van A&B Groep dat het platform gemanaged wordt. GTEM Solutions betekenen dat u bespaart op uw telecom- en IT-kosten, dat uw telecomcontracten geoptimaliseerd worden en dat de experts van A&B Groep u effectief assisteren met het managen van uw telecom- en IT-omgeving.

Zie ook website: http://ab-groep.nl/

Een foto behorende bij dit persbericht is te verkrijgen via bovenstaande link of als bijlage bij dit persbericht op: www.perssupport.nl 

Fotobijschrift:
Global Marketing Director A&B Groep ontvangt IBM award voor haar uitmuntende Telecom Expense Management oplossingen.
(L) Jorg Wiedijk Global Marketing Director A & B Groep en (R) Rudi Overmars GTS Volume Sales & Channel Leader Global Technology Services van IBM Benelux

A&B Groep

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.ab-groep.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234