ExaGrid, toonaangevende op disk-gebaseerde back-up Storage Appliance Vendor, meldt recordomzet voor Q1 2016

Onderneming verbetert de verkopen met een dubbelcijferige omzetgroei in vergelijking met dezelfde periode van 2015, markeert het kwartaal met beste inkomsten in de geschiedenis van ExaGrid

WESTBOROUGH, Massachusetts, 6 april 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van op disk-gebaseerde back-up opslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/] oplossingen, kondigde vandaag aan dat haar snelle groei in de op disk gebaseerde back-up opslag markt zich blijft voortzetten met een record omzet in Q1 2016. De inkomsten van ExaGrid groeiden met een dubbelcijferig bedrag in vergelijking met hetzelfde kwartaal van vorig jaar, waardoor het de beste kwartaalomzet in de geschiedenis van het bedrijf was en het negende achtereenvolgende positieve kwartaal.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

" ExaGrid's groei naar grotere accounts zet zich door, en in Q1 2016 bleef de gemiddelde verkoopsprijs van ExaGrid klimmen naar het hoogste punt in de geschiedenis van het bedrijf," zei Bill Andrews, CEO van ExaGrid. "ExaGrid had altijd een sterke positie in het midden van de markt voor kleine ondernemingen met klanten die tientallen tot honderden terabytes aan gegevens hebben, maar nu doet het bedrijf ook veel zaken met een groot aantal bedrijven die vele honderden terabytes aan gegevens hebben. Dit is een gevolg van onze recente release van de EX40000E, een toestel dat een volledige back-up tot 1PB in een enkele schaalbare GRID van 25 apparaten kan opnemen."

In Q1 2016, boekte ExaGrid een record aantal orders van nieuwe klanten en behaalde recordinkomsten van transacties met nieuwe zes en zeven-cijferige klanten. Door de combinatie van de unieke landingszone, schaalbare backup opslagarchitectuur, en grotere apparaten en GRID systemen, blijft ExaGrid 70% van de tijd winnen in vergelijking met leveranciers van de grotere merken.

Behalve de financiële mijlpalen van recordomzet en een voortdurende positieve kaspositie, kondigde ExaGrid de volgende driemaandelijkse mijlpalen aan:-- ExaGrid werd door Storage magazine/SearchStorage.com genoemd als het
"Product of the Year in Backup Hardware
[http://www.exagrid.com/media/industry-awards/]"- de belangrijkste
onderscheiding in deze categorie.
-- Het EX40000E [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-line/]
toestel is released en wordt nu verkocht. De meest recente - en grootste
- aanvulling van de ExaGrid productlijn; de EX40000E kan tot maximaal
40TB volledige backup opnemen, en met 25 EX40000Es die in een enkele
schaalbare GRID gecombineerd zijn, neemt het een volledige backup tot
maximaal 1PB op, bij een opnamesnelheid van maximaal 200TB per uur.

"ExaGrid krijgt steeds meer houvast in de markt door de vervanging van de eerste generatie inline deduplicatie schaalbare oplossingen van de leveranciers van de grotere merken", aldus Andrews. "Met de unieke ExaGrid landingszone en schaalbare GRID voor back-up opslag, levert ExaGrid drie keer de opname prestaties en vijf tot tien keer de restore prestaties van de grotere merken, en het is de enige oplossing die, met het groeien van de data, in een backup venster van een vaste lengte voorziet."

Tweet dit [http://ctt.ec/_Xxwh]: .@ExaGrid bereikt nog eens een record kwartaal in Q1-16 voor op disk gebaseerde backup opslag apparaten

Over ExaGrid
Organisaties bereiken ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat deduplicatie implementeert op een manier dat een oplossing biedt voor alle uitdagingen van de back-up opslag. De unieke landingszone van ExaGrid en de schaalbare architectuur biedt de snelste back-up - dit resulteert in het kleinste vaste back-up venster, de snelste lokale restores, de snelste offsite tape kopieën en instant VM terugstellingen bij een vaste lengte van de het backup venster; dit alles voor lagere kosten aan het begin en gedurende het contract. Leer op www.exagrid.com [http://www.exagrid.com/] hoe u de stress van de back-up kwijtraakt of maak een connectie met ons op LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hier hoe ExaGrid klanten [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-up voor altijd hebben opgelost.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke houders.

Media contactpersoon:
Christine Murphy
ExaGrid
cmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]
+1-508-898-2872 x248Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234