trueEX breidt ondersteuning uit met kantooruren voor Londen

LONDEN, 5 april 2016 /PRNewswire/ -- trueEX, het snelst groeiende platform voor de handel in renteswaps, ondersteunt vanaf nu marktactiviteit gedurende kantooruren in Londen vanwege de snel groeiende vraag van klanten in zowel de VS als heel Europa.

Deze trans-Atlantische uitbreiding geeft Europese klanten toegang tot hetzelfde scala aan valuta's, producten en voorzieningen als klanten in Noord-Amerika. Platformconnectiviteit is beschikbaar vanaf 7:30 uur in Londen, waarbij de markt opent om 8:00 uur, ondersteund door een toegewijd team voor verkoop, introducties, regelgeving en IT.

trueEX Group LLC is een door de CFTC gereguleerde Swap Execution Facility (SEF) en Designated Contract Market (DCM) die momenteel 18 valuta's ondersteunt. De uitgevoerde handelsvolumes bedragen meer dan $1,8 biljoen en de dienstverlening na transacties $10 biljoen. In januari werd trueEX benoemd tot SEF van het jaar op de 2016 Risk Awards, nadat eerder erkenning was verkregen door in 2015 genoemd te worden in de ranglijsten Institutional Investor Tech 50 en Forbes Fintech 50.

Over trueEX trueEX LLC beheert de eerste handelsbeurs die is goedgekeurd door de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) als een Designated Contract Market (DCM) voor swaps. Als een handelsbeurs en geregistreerde Swap Execution Facility (SEF), heeft trueEX een ideale uitgangspositie voor het faciliteren van de overgang in regelgeving die gaande is op de markten voor derivaten. De SEF voorziet in handelsprotocollen voor offerteaanvragen en een zelf-ontwikkeld systeem voor het beëindigen en comprimeren van portefeuilles (PTC-systeem: Portfolio Terminations and Compactions) voor een efficiënt handelsbeheer van bestaande posities middels directe connectiviteit met meerdere clearingkantoren. Het bedrijf is gevestigd in New York en maakt de handel in renteswaps mogelijk voor alle marktspelers. In de nabije toekomst zullen andere liquide derivaten worden toegevoegd aan de portefeuille.


trueEX


CONTACT: P.J. Kinsella, Paragon PR, pj@paragonpr.com, 646-558-6226

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234