Kenhardt neemt Funktiemediair over van Randstad

DIEMEN/VUGHT, 5 april 2016 - Kenhardt, specialist in het beoordelen en ontwikkelen van werknemers, neemt branchegenoot FunktieMediair over van uitzendconcern Randstad. Met ruim 70 assessment- en developmentexperts zijn Kenhardt en FunktieMediair samen de derde speler in Nederland.
Beide bedrijven blijven onder hun eigen naam werken. Kenhardt werkt voornamelijk voor profit-bedrijven en FunktieMediair heeft een sterke positie in de zorg.

Patrick van Loon, algemeen directeur van Kenhardt: "Ik zie erg uit naar de samenwerking met de medewerkers en klanten van FunktieMediair. Wij hebben veel overeenkomsten. Klantgerichtheid en kwaliteit zijn gedeelde kernwaarden. En wij werken allebei met associates, die in de toekomst voor beide merken kunnen werken. Zo kunnen wij leren van elkaar en onze dienstverlening verder optimaliseren."

Manager Lidia Drost van FunktieMediair: "Wij zijn heel blij met deze samenwerking. De specialistische dienstverlening van FunktieMediair op het gebied van assessment en development sluit uitstekend aan bij die van Kenhardt. Wij gaan beiden profiteren van de expertise en het netwerk van de ander. De ambitie van Kenhardt om nog verder door te groeien in de markt spreekt ons zeer aan."

De backoffice van beide bedrijven wordt bij Kenhardt ondergebracht. De uitvoering van de activiteiten zal in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en 's-Hertogenbosch plaatsvinden.


Over Kenhardt
Kenhardt is in 1996 opgericht. Kenhardt biedt ondersteuning bij het nemen van beslissingen over en door mensen. Kenhardt levert diensten in de hele zogeheten talent lifecycle: selecteren, beoordelen, ontwikkelen, carrière en ontslag.
Kenhardt is de assessment partner in Nederland van het internationale cut-e netwerk. cut-e is wereldleider in het ontwikkelen en implementeren van online testen en vragenlijsten voor recruitment-, selectie- en ontwikkeldoeleinden.
Enkele klanten van Kenhardt: Capgemini, Bol.com, ASML, Ordina, Strukton en Mediamarkt. Kenhardt is gevestigd in Vught. Bij Kenhardt werken meer dan 35 mensen.
www.kenhardt.nl


Over FunktieMediair
FunktieMediair is in 1988 opgericht en heeft bijna dertig jaar ervaring op het gebied van assessment & development. Met name in de zorg.
FunktieMediair, gevestigd in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, heeft een vast kernteam met ruim 35 experts. FunktieMediair heeft veel klanten in de zorg zoals het AMC, Philadelphia, Amsta, Erasmus MC, Careyn, Abrona en Pantein.
www.funktiemediair.nl

Kenhardt

plaats:
DIEMEN/VUGHT

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234