Halal Expo Europe 2016: de grootste B2B halalbeurs van Europa

Op zondag 17 en maandag 18 april vindt de 2e editie plaats van Halal Expo Europe in Beursgebouw Eindhoven. Halal Expo Europe is dé grootste B2B halalbeurs van Europa. Halal Expo Europe brengt de meerwaarde van Nederland in kaart op het gebied van technologie, innovatie en expertise voor de globale halalsector.

De beurs is gericht op de halalsector, met speciale aandacht voor voeding, cosmetica, farmacie, lifestyle, toerisme en de financiële sector. Behalve de aanwezigheid van ruim 100 exposanten uit binnen- en buitenland die actief zijn in de halalindustrie, zullen er tevens lezingen en seminars plaatsvinden met als doel het overdragen van kennis. Hiernaast zullen matchmaking gesprekken worden georganiseerd met als doel het ontstaan van strategische partnerschappen.

Met doelgerichte en professionele bezoekers uit onder andere Nederland, Turkije, Duitsland, Maleisië, België, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Frankrijk, Egypte, Marokko, Pakistan, Tunesië, Iran en Algerije, belooft Halal Expo Europe 2016 een evenement te worden met een cross-cultureel en internationaal karakter!

Halal Expo Europe wordt georganiseerd door HOGIAF en NBI International. HOGIAF, de grootste federatie van lokale ondernemersverenigingen waarbij met name Turks-Nederlandse ondernemers zijn aangesloten, stimuleert ondernemers zich te professionaliseren, te internationaliseren en maakt zakelijke kansen zichtbaar en helpt ondernemers deze te benutten. Het organiseren van Halal Expo Europe draagt bij aan het bereiken van de bovengenoemde doelstellingen.

Wilt u meer weten over Halal Expo Europe? Kijk dan op onze website: www.halalexpoeurope.com.

HOGIAF

plaats:
Eindhoven
website:
http://www.halalexpoeurope.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234